Ανοίγει τον Ιούλιο (μέχρι να ξανακλείσει) η Διώρυγα της Κορίνθου

Must Read

Επαναλειτουργεί από τον Ιούλιο η Διώρυγα της Κορίνθου για τη ναυσιπλοΐα, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των έργων.

Δεν θα μείνει όμως ανοιχτή για πολύ, καθώς το φθινόπωρο θα κλείσει εκ νέου για κάποιους μήνες, προκειμένου να ξεκινήσει η δεύτερη φάση του έργου. Οπως ανακοίνωσε η εταιρία που διαχειρίζεται τη Διώρυγα (ΑΕΔΙΚ), τον Ιούλιο θα τεθούν επίσης σε εφαρμογή το νέο portal και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της εταιρίας, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την online αναγγελία (άφιξης/διέλευσης) και το online ticketing.

Στα έργα αναβάθμισης, που ξεκινούν άμεσα, εντάσσονται η περίφραξη κατά μήκος της Διώρυγας (εντός του 2022), αλλά και η εκκίνηση της πεζοδρόμησης μιας έκτασης 3,5 χιλιομέτρων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τα έργα αυτά θα αλλάξουν συνολικά τη μορφή της περιοχής, θα την αναβαθμίσουν περαιτέρω αισθητικά και θα επιτρέψουν την ασφαλή πρόσβαση στους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This