Εξοργιστικός ο θείος του συζυγοκτόνου της Αλεξανδρούπολης: «Όλοι τις δέρνουμε τις γυναίκες μας»!

«Δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε αλλά εννοείται ότι τις δέρνουμε»!

Must Read

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα και με εντάσεις μέσα στη δικαστική αίθουσα ολοκληρώθηκε χθες μετά από σχεδόν δέκα ώρες, η δίκη σε πρώτο βαθμό του 31χρονου Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021 ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του Τζεβριέ Εδινερλί στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας (με έξι ψήφους υπέρ και έναν κατά) επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό στον συζυγοκτόνο, ο οποίος θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

https://youtu.be/mDMTeZv4S5c

Η εξωφρενική κατάθεση

Μια από τις στιγμές πάντως που εξόργισαν και το προεδρείο και το ακροατήριο του δικαστηρίου προήλθε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενός θείου του 31χρονου δολοφόνου, ο οποίος έδερνε συστηματικά την Τζεβριέ και ένας από τους ξυλοδαρμούς την οδήγησε στο θάνατο.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, ο συγκεκριμένος κύριος είπε προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρείου:

«Όλοι τις δέρνουμε τις γυναίκες μας, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας … Δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε αλλά εννοείται ότι τις δέρνουμε»!

Θυμίζουμε ότι η νεαρή γυναίκα εξέπνευσε στις 9 Δεκεμβρίου του 2021 στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, τέσσερις μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο σύζυγο της.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καθυστέρηση, καθώς ο κατηγορούμενος αφού την χτύπησε ισχυρίστηκε ότι η 29χρονη έπεσε από την σκάλα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η Τζεβριέ έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της τρία μικρά παιδιά.

Τα χτυπήματα που της κατάφερε ο σύζυγός της ήταν τόσο σοβαρά που προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος και όπως έλεγαν οι γιατροί, ούτε θύματα τροχαίου δεν είχαν τόσο σφοδρά τραύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This