Μήνυση κατά του Λεβέντη κατέθεσε η Ντόνα Συμεωνίδου: «Με ξυλοκόπησαν επειδή μίλησα για την Γεωργία»

«Ο συγγενής μου κ. Λεβέντης θέλει να με βγάλει από τη μέση» καταγγέλλει η ίδια

Must Read

Η εγγονή του πρώτου εξαδέλφου του ιδρυτή της οικονομικής αυτοκρατορίας Λεβέντη, η Ντόνα Συμεωνίδου προχώρησε πριν από μερικές ημέρες σε σοκαριστικές καταγγελίες, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η Ντόνα Συμεωνίδου μιλώντας για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, δήλωσε ότι την στηρίζει, ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι ξέρει γιατί δεν μπορεί να βρει το δίκιο της. Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι είχε βιώσει περίεργες καταστάσεις με τον πατέρα της ο οποίος αρρώστησε λόγω της συμπεριφοράς του επιχειρηματικού ομίλου απέναντί του.

«Μου είπαν πως πληρώθηκαν και θα πληρωθούν όλοι ώστε η υπόθεση του βιασμού να λήξει χωρίς προβλήματα» δήλωσε η Ντόνα Συμεωνίδου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και πρόσθεσε: «Μου ζήτησαν να με πληρώσουν και εμένα αρκεί να σταματήσω να αναφέρω το όνομά μου και ότι ανήκω στην οικογένεια και στον όμιλο».

Μερικές ημέρες μετά, την Δευτέρα 30 Μαΐου η Ντόνα Συμεωνίδου κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας της, από έναν άνδρα ο οποίος την περίμενε κρυμμένος στην είσοδο. Αφού της επιτέθηκε, τη χτύπησε, της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε στο έδαφος. Ενώ ήταν πεσμένη, την ξαναχτύπησε στο πρόσωπο.

«Είσαι ατακτούλα, μιλάς πολύ» της είπε ο άνδρας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, όπως περιέγραψε η ίδια. Η Ντόνα Συμεωνίδου είναι πεπεισμένη πώς ο ξυλοδαρμός της ήταν μια προειδοποίηση εκ μέρους του μηχανισμού ασφαλείας της οικογένειας Λεβέντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, η Ντόνα Συμεωνίδου συνοδευόμενη από τον γνωστό ποινικολόγο Νίκο Διαλυνά, βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου και κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία Αναστάσιου Λεβέντη, κατά του επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας Λεβέντη, Στάθη Γιαννέλου, και κατά του αγνώστου άνδρα ο οποίος την ξυλοκόπησε και τις προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες.

Επίσης, παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το πρωί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Σε δηλώσεις του ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς ανέφερε ότι «η Ντόνα Συμεωνίδου μετά την επίθεση που δέχτηκε έμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες χωρίς να πάει πουθενά, φοβούμενη για τη ζωή της».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This