Βίντεο με τον άνδρα που σκόρπισε τον τρόμο στην ΕΡΤ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ

Must Read

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ραδιομέγαρο, στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στον χώρο κρατώντας στα χέρια του ένα ρόπαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο συμβασιούχο της ERTFLIX, ο οποίος παραβίσε την μπάρα του πάρκινγκ και μπήκε στο κτήριο μαινόμενος.

Άμεσα, το ακινητοποίησαν άνδρες της φύλαξης του χώρου, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του. 

Ο άνδρας φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει μείνει απλήρωτος μετά από συνεργασία που είχε με την ΕΡΤ. 

https://www.youtube.com/watch?v=lQPLR5azik4

Η ανακοίνωση ΕΡΤ

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν της Παρασκευής, αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

(Φωτο/βίντεο: protothema)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This