«Σπάει» τη σιωπή της η γυναίκα που κατήγγειλε ο Παπανούμ: «Διέρρευσε ροζ βίντεο»

«Με απειλούσε και με εκβίαζε- Έχασε τα λεφτά του γιατί έπαιζε με bitcoin» - Τι λέει ο δικηγόρος της

Must Read

Μια άλλη εκδοχή από εκείνη που παρουσίασε ο προπονητής Γιώργος Παπαναούμ δίνει ο δικηγόρος της γυναίκας, την οποία ο γυμναστής πριν αυτοκτονήσει, κατηγόρησε ότι του «έφαγε» 500.000 ευρώ και τελικά τον παράτησε όταν εκείνος δεν είχε πλέον άλλα χρήματα.

Η γυναίκα μέσω του δικηγόρου της Κώστα Κολτσή υποστηρίζει ότι ο 50χρονος γυμναστής την απειλούσε ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του αν τον χώριζε, ενώ σύμφωνα με την ίδια, τα χρήματά του τα έχασε επειδή «έπαιζε» με bitcoin.

Ο δικηγόρος της γυναίκας με την οποία διατηρούσε δεσμό ο 50χρονος γυμναστής, προσκόμισε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μηνύματα που αντάλλαζε ο Παπαναούμ με την εντολέα του:

«Η εντολέας μου είχε δανειστεί ένα χρηματικό ποσό από τον γυμναστή και το είχε επιστρέψει» είπε ο κ. Κολτσής μιλώντας στην εκπομπή Tlive. Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι πριν από ένα χρόνο, «ο γυμναστής είχε γράψει άλλο σημείωμα χειρόγραφο με κεφαλαία, με συντακτικό και γλώσσα που συνάδει με τα μηνύματα που προσκομίσαμε στην εισαγγελία. Έγραφε πως δεν φταίει άλλος αλλά η αρρώστια μου», ισχυρίστηκε.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, ο 50χρονος είχε διαρρεύσει ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η πρώην σύντροφός του.

«Έπαιζε χρήματα σε bitcoin. Εχω μήνυμα που λέει στην ίδια σε 3 ώρες έχω χάσει 60.000 ευρώ» ανέφερε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι ο 50χρονος αυτοκτόνησε από ερωτική απογοήτευση: «Η υπόθεση έλαβε διάσταση λόγω του σημειώματος. Η θέση της εντολέως μου είναι πως διέκοψε την ερωτική σχέση με τον αυτόχειρα. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα και απειλές πως θα αυτοκτονήσει όπως στο παρελθόν προσπαθούσε να την προσεγγίσει. Η ίδια αρνείτο γιατί ο λόγος που διέκοψε τη σχέση ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα. Στα μηνύματα που έχει αποστείλει γίνεται σαφές ότι ο λόγος είναι η ερωτική απαγόρευση» ανέφερε ο δικηγόρος και έκανε λόγο για απειλές του Παπαναούμ και εκβιασμούς προς το πρόσωπο της συγκεκριμένης γυναίκας:

«Ακούω για 400.000 ευρώ, ανήκουστο, ανυπόστατο. Ο άνθρωπος αυτός, και λυπάμαι που το λέω, πριν την αυτοκτονία εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει. Λίγο πριν την αυτοχειρία έστειλε φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του εν αγνοία της εντολέως μου. Εναν χρόνο πριν είπε “αυτοκτονώ και δεν φταίει κανείς αλλά η ασθένειά μου”» είπε και πρόσθεσε:

«Από μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου έλεγε “έχασα 60-70 χιλιάδες” από αυτά που έπαιζε. Δεν προκύπτουν αυτά που ισχυρίζεται στο σημείωμα. Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα δεν φαίνεται καμία οικονομική συναλλαγή. Ο άνθρωπος αυτός έλεγε “γύρνα πίσω γιατί θα αυτοκτονήσω” και γύριζε» ανέφερε ο δικηγόρος.

Ακούστε όσα λέει ο δικηγόρος της:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This