Έκκληση ανιψιού Θύμιου Μπουγά: «Θείε σε παρακαλώ, επικοινώνησε έστω με εμάς, την οικογένειά σου»

Must Read

Άφαντος παραμένει έναν μήνα μετά την εξαφάνισή του, ο Θύμιος Μπουγάς και η αγωνία των δικών του ανθρώπων αλλά και όλων των πολιτών που ευαισθητοποιήθηκαν με την ιστορία του, έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε ο ανιψιός του 39χρονου άνδρα, Γεράσιμος Μπουγάς, που ζει στην Ιεράπετρα και απηύθυνε έκκληση να μη σταματήσουν οι έρευνες και να βρεθεί ο Θύμιος.

Ο Γεράσιμος, που ήταν πιο κοντά απ’ όλους με τον θείο του, συγκίνησε με τα όσα είπε. Λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στην εκπομπή, έγινε πατέρας και η σύνδεση έγινε μέσα από το μαιευτήριο. Έστειλε στο «Τούνελ» και μία φωτογραφία που ήταν μαζί του τρία χρόνια πριν το σοβαρό ατύχημα, που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

«Εάν θα δει αυτή τη φωτογραφία ο θείος μου, είμαι σίγουρος πως θα συγκινηθεί. Εάν δεν μας βλέπει, μπορούν κάποιοι που ξέρουν που βρίσκεται, να του τη δείξουν. Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε και σε θέλουμε πίσω», τόνισε ο Γεράσιμος.

Το ηθικό του ανιψιού αναπτερώθηκε όταν έφτασε στην εκπομπή μία μαρτυρία, που συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό και έδειχνε έναν άνδρα με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο να περιφέρεται στα Χανιά. Ο ανιψιός αναγνώρισε στις φωτογραφίες τον θείο του, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για εκείνον.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για τις έρευνες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή κυρίως τη νύχτα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απηύθυνε έκκληση και σε συναδέλφους του γιατρούς κυρίως ιδιώτες, εάν τον δουν να τον βοηθήσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές.

Ο Θύμιος έπρεπε να είχε ήδη εμφανιστεί σε κάποιον ιατρικό χώρο για να αλλάξει το σωληνάκι της γαστροστομίας, καθώς χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη για τη σίτισή του. Η καθυστέρηση στην αλλαγή, μπορεί να προκαλέσει βαριά μόλυνση στον αγνοούμενο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This