Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αξιοθαύμαστο πλάσμα, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα»

Must Read

Στο φιλοζωικό και πολιτισμικό σωματείο Αγάπη βρέθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ, όπου μεταξύ άλλων, έκανε δηλώσεις στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής για την αγαπημένη της φίλη  Ιωάννα Παλιοσπύρου, που πριν από δύο χρόνια δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, που έμελλε να αλλάξει την ζωή της.

«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της. Μακάρι να γίνει πράξη για το μέλλον, να εμπνευστούν κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τέτοιες ενέργειες» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ, σχετικά με το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά της δηλώσεις συγκρατούμενης της 33χρονης Έφης Κακαράντζουλα.

Και στην συνέχεια είπε: «Αισθάνεται υπέροχα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική. Είμαστε αυτή η κοινωνία που έχουμε την ανοχή να αγκαλιάσουμε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ισχύει ότι δε πήγε καλά το τελευταίο της χειρουργείο. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε εδώ. Έχουμε υπομονή και επιμονή».

Τέλος, χαρακτήρισε την Ιωάννα αξιοθαύμαστο πλάσμα. «Εμπνέει πολλούς ανθρώπους καθημερινά, όχι μόνο γυναίκες. Την πιστεύω, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This