Φραγκούλης Φράγκος: «Πληρώνουμε ακριβά τους μετανάστες»

Must Read

«Χείμαρρος» ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος στη συνέντευξή του στη «δημοκρατία», καθώς μίλησε για τα εθνικά μας θέματα, για τα οποία έχει ασφαλώς ιδιαίτερη ευαισθησία!

  • Συνέντευξη στον Νίκο Πετρουλάκη

Στις ερωτήσεις που του θέσαμε απάντησε μεταφέροντας την οργή του για όσα συμβαίνουν με μετανάστες που εισρέουν κατά χιλιάδες παράνομα στη χώρα μας.

Στην ερώτηση για τους πρόσφυγες που μπαίνουν λαθραία στην Ελλάδα ήταν καταπέλτης:

«Όταν κάποιος δεν μπαίνει από συνοριακή είσοδο σε μία χώρα και χωρίς ατομικά έγγραφα ή χωρίς βίζα, τότε είναι λαθραία εισερχόμενος, είναι λαθρομετανάστης. Αν εμπέσει στην κατηγορία αυτού που ζητά άσυλο, κι έχει πραγματικά ανάγκη να ζητήσει άσυλο κι όχι ερχόμενος από άλλη χώρα, π.χ., το Μαρόκο, διότι ξέρω ότι είναι από 72 χώρες αυτοί που έχουν εισέλθει στην πατρίδα μας και δεν είναι 65.000, είναι 815.000 αυτοί οι οποίοι είναι πλέον στην Ελλάδα και δεν είναι νόμιμοι. Ηδη 250.000 ζητούν να πάρουν ατομικά έγγραφα της πατρίδας μας».

Η Ελλάδα όμως παίρνει χρήματα για καθέναν που μπαίνει μέσα, έτσι λένε…

Για να καταλάβουν και οι Ελληνες πού βρισκόμαστε: Σε μια χώρα η οποία νομίζει ότι παίρνουν λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ενωση, παίρνουν για έναν χρόνο τα 400 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα επιβαρύνεται ο Ελληνας φορολογούμενος, είτε αυτό είναι νοσοκομείο είτε είναι συγκοινωνίες ή είναι φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα ή είναι νερό…

Ας καθίσουμε λοιπόν να δούμε με σοβαρότητα το θέμα, να κουνήσουμε επιτέλους εμείς το δάχτυλο προς την Ε.Ε. και προς τη γείτονα Τουρκία και να απαιτήσουμε να μας καλύψουν τα τεράστια έξοδα που έχει επωμιστεί ο Ελληνας φορολογούμενος και τα οποία θα μπορούσαν πράγματι να είχαν δοθεί για να ανοίξουν δουλειές και να γίνουν πράγματα.

Δεν μπορεί καμιά ΜΚΟ να προσπορίζεται χρήματα, όλοι αυτοί οι οποίοι είναι διακινητές να οικονομούν της Παναγιάς τα μάτια. Δεν έχουμε καμιά φοβία προς τους ξένους, αλλά δεν είμαστε εμείς το ξέφραγο αμπέλι. Έβλεπα προχθές από την τηλεόραση ότι οι Σκοπιανοί γύριζαν με το τρένο πίσω όσους τυχαία είχαν περάσει τα σύνορα για να πάνε οι άνθρωποι στη χώρα που επιθυμούν, μάλιστα αρκετοί από αυτούς έφαγαν ξύλο.

Ποιοι; Οι Σκοπιανοί! Αυτοί που μας κατηγορούν ότι δεν είμαστε δημοκράτες, ότι δεν σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα… Χώρια του ότι στη Βουλγαρία έχουν αναπτύξει δύναμη 8.000 ανδρών στα σύνορά τους με την Τουρκία και δεν περνάει τίποτα. Εχουν βάλει και συρματόπλεγμα αγκαθωτό, από τη μία άκρη ως την άλλη. Και εμείς είμαστε στον κόσμο μας.

 Οι διακινητές πρέπει να εντοπιστούν από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, η αποτροπή να γίνεται επί των ακτών της Τουρκίας, εκεί να πάει η Frontex και εκεί να γίνει το ξεκαθάρισμα. Ποιοι είναι για άσυλο και ποιοι δεν είναι. Ας σταματήσει αυτό το παιχνίδι το οποίο γίνεται σε βάρος της πατρίδος μας!»

Ο κ. Φράγκος αναφέρθηκε και στα Ελληνόπουλα που έφυγαν άρον άρον από τη χώρα για να βρουν αλλού την τύχη τους:

«Μη μας λένε ότι και εσείς είστε πρόσφυγες! Οι Ελληνες εκδιώχθηκαν μετά από πολιτική σύρραξη. Και με μία παράλογη συμφωνία. Μία και μόνο φορά εφαρμόστηκε η ανταλλαγή των πληθυσμών, που δεν ήταν ανταλλαγή, ήταν ανταλλαγή σε βάρος του Ελληνισμού. Εκείνο που οφείλουμε όλοι είναι καθένας να μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του, να πει αυτό το οποίο πραγματικά μπορεί να στηρίξει σε επιχειρήματα και πάνω απ’ όλα να κοιτάζουμε πρώτα το σπίτι μας και μετά όλους τους άλλους. Πρέπει πρώτα να δούμε γιατί έφυγαν τα Ελληνόπουλα, γιατί έχουμε 600.000 Ελληνόπουλα που ξενιτεύτηκαν και ψάχνουν να βρουν αλλού την τύχη τους και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει αλλαγή του πληθυσμού».

Για την πρόσφατη προκλητική δήλωση Βαρβιτσιώτη, σχετικά με την παρουσία πλοίων από τα Σκόπια, λόγω… Αλιάκμονα, ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος αναρωτήθηκε: «Ο ΥΦΥΠΕΞ Βαρβιτσιώτης στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή δηλώνει την παραχώρηση του λιμένα της Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός ως δέλεαρ στον Ζάεφ άραγε στη Νέα Υόρκη προσέφερε και τον Λευκό Πύργο;».

ΠΗΓΗ εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This