Το… πουλί πήρε την ευθύνη από τον ΔΕΔΔΗΕ και την έριξε στην Πολιτική Προστασία

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση αποποίησης των ευθυνών για τη φωτιά που ξεκίνησε από την Άνω Γλυφάδα

Must Read

Μετά το… πουλί που έκατσε πάνω στον πυλώνα της ΔΕΗ και μετέφερε τη φωτιά έξω από τον υποσταθμό με αποτέλεσμα να καούν η Άνω Γλυφάδα και η Άνω Βούλα, ο πρόεδρος των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης, έριξε την ευθύνη για την καταστροφή και στην Πολιτική Προστασία.

Είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ πως η εντολή στους εργολάβους είναι να καθαρίζονται οι υποσταθμοί στο διάστημα από την 1η Μαΐου έως την 30η Ιουνίου:

«Αυτό που θέλω να πω για τα χόρτα είναι ότι υπάρχει ανάδοχος εργολάβος που έχει αναλάβει βάσει των εντολών από την Πολιτική Προστασία από 1η Μαΐου μέχρι τέλος Ιουνίου όλους αυτούς τους χώρους να τους έχει καθαρισμένους για να μη δημιουργείται πρόβλημα. (…) Εγώ θεωρώ ότι οι καθαρισμοί και όλες οι εργασίες θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί από τον Μάιο. Το πότε πρέπει να γίνονται οι καθαρισμοί το ορίζουν οι νόμοι όχι εμείς. Αυτό πρέπει να το αποφασίσει η κυβέρνηση μέσα από την Πολιτική Προστασία».

Συνεχίζεται με λίγα λόγια το πινγκ πονγκ της αποποίησης των ευθυνών. Ποτέ δεν φταίει κανένας ανευθυνο-υπεύθυνος για τις καταστροφές σε αυτή τη χώρα. Πάντα κάποιος άλλος φταίει.

Και αν ισχύει αυτό που είπε ο κ.Μανιάτης, ότι δηλαδή η εντολή που έχει δοθεί στους εργολάβους είναι να γίνονται οι καθαρισμοί από 1η Μαΐου έως 30 Ιουνίου (!!!), τότε μιλάμε για μέγιστη ασχετοσύνη αυτών που λαμβάνουν τις αποφάσεις, οι οποίοι πρέπει να χαρακτηριστούν και με τη βούλα επικίνδυνοι.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This