Η περίεργη ανάρτηση αντιεξουσιαστών για επίθεση με σφαίρες στα ΜΑΤ, που δεν έγινε ποτέ

Must Read

Μια περίεργη ανάρτηση έγινε χθες τα ξημερώματα από το γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, την Παρασκευή τα ξημερώματα υπήρξε επίθεση με 5 σφαίρες κατά ανδρών των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Το περίεργο είναι πως από την ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει την συγκεκριμένη επίθεση, ωστόσο η αντιτρομοκρατική ερευνά για ποιο λόγο οι αντιεξουσιαστές ανακοίνωσαν πως πυροβόλησαν τα ΜΑΤ, χωρίς αυτό να έχει συμβεί.

Μάλιστα, οι αντιεξουσιαστές προαναγγέλουν κι άλλες επιθέσεις ως «απάντηση στη βία που δεχόμαστε  στη γειτονιά μας» (βλέπε Εξάρχεια), όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση που υπογράφουν οι Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA) αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, γύρω στις 02.30, στη γειτονιά των Εξαρχείων ακουγοταν ο ήχος απο 5 σφαιρες, οι οποίες ήρθαν από την οδό Χαρ. Τρικουπη ως επιθεση εναντιον του στρατιωτικού μπλόκου των ΜΑΤ. Τα αποτελέσματα της ένοπλης επίθεσης δεν είναι ακόμα σαφή, αλλά υποθέτουμε ότι κανείς μπάτσος δεν τραυματίστηκε/σκοτώθηκε.

Αυτή είναι μια προειδοποίηση σε αυτούς που στρατιωτικοποιησαν και κατέλαβαν τη γειτονιά μας, αφού ένας στρατός κατοχης βρίσκεται στη γειτονιά μας, τότε η απάντηση θα πρέπει να είναι ένοπλη: Αυτό που κάνουμε είναι απλά να επιστρέφουμε μέρος της βίας την οποία δεχτηκαμε. Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι οι κρατιστές, και όχι εμείς ως κοινωνικό κίνημα αντίστασης.

Δυστυχώς, ένα κομμάτι του κινήματος είναι αφοσιωμένο σε ειρηνικές μεθόδους αγώνα, κάτι που είναι απαράδεκτο, γιατί κατά τη γνώμη μας ένα πασιφιστικο κίνημα αντίστασης είναι νεκρό σαν κίνημα αντίστασης, οπότε πιστεύουμε ότι η αντιβία, και ιδιαιτερα η ένοπλη πάλη, είναι η απαραίτητη απάντηση ενάντια σε ολες τις επιθέσεις που δεχτήκαμε από το κράτος.

Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This