Στείλαμε Canadair στην Αλβανία για να βοηθήσει σε μεγάλη φωτιά

Must Read

Ένα αεροσκάφος Canadair CL-415 έστειλε η Ελλάδα στην Αλβανία για να συνδράμει στη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί Σάσων (Sazani) στην είσοδο του κόλπου του Αυλώνα (στο στενό του Οτράντο).

Οι αλβανικές Αρχές αιτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, για παροχή συνδρομής και η χώρα μας έσπευσε να ανταποκριθεί άμεσα και έθεσε στη διάθεση του Μηχανισμού ένα αεροσκάφος Canadair CL-415, το οποίο βρίσκεται ήδη στην Αλβανία.

https://youtu.be/jyKWAdoSfLY

Η Ελλάδα έχει συνδράμει πολλές φορές τη γειτονική Αλβανία, τόσο για αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών με αποστολή εναέριων μέσων (2017), όσο και σε περιπτώσεις πλημμυρών (2017) και σεισμού (2019).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This