Νοικιάζουν μέσω… Airbnb αντί για σπίτια, παράνομα τροχόσπιτα!

Αίτημα για εισαγγελική παρέμβαση

Must Read

Επιτήδειοι κοροϊδεύουν τους τουρίστες και κερδοσκοπούν, τάζοντάς τους ότι θα τούς νοικιάσουν σπίτια και εντέλει τους νοικιάζουν παράνομες και αυθαίρετες κατασκευές!

Η αυθαιρεσία πάει σύννεφο!Η απουσία ελεγκτικών μηχανισμών είναι αισθητή με αποτέλεσμα ακόμα και άνθρωποι που είναι εκτός του τουριστικού επαγγέλματος να προσδοκούν να βγάλουν από αυτόν χρήματα. Μάλιστα, κάποιοι για τους σκοπούς τους εκμεταλλεύονται και χρήσιμες τουριστικές πλατφόρμες, όπως το Airbnb. Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καρτερού, όπου οι ιδιοκτήτες των παράνομων κι αυθαίρετων κατασκευών με τις τροχοβίλες, τα τροχόσπιτα και τις σκηνές, που χρόνια τώρα έχουν στηθεί, έφτασαν στο σημείο να τα… νοικιάζουν μέσω της πλατφόρμας Airbnb σε τουρίστες!

Το θέμα απασχόλησε για άλλη μία φορά τις αρχές καθώς σε λίγες ημέρες εκεί θα ξεκινήσουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών, με πλήθος επισκεπτών και αθλητών από όλο τον κόσμο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα στο σημείο βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς εκεί κατασκευάζονται υπερσύγχρονα γήπεδα.

Αίτημα για εισαγγελική παρέμβαση

Μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, παρουσία Εισαγγελέα, έγινε νέα αυτοψία στον χώρο, και όπως είπε ο κ. Αυγενάκης- ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για να μπει τέλος στο καθεστώς αυθαιρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι στον Καρτερό, παλαιότερα, οι ιδιοκτήτες των αυθαίρετων αυτών και παράνομων παραπηγμάτων και σπιτιών, είχαν καταφέρει να μπλοκάρουν τη διαδικασία της διοικητικής τους αποβολής και σήμερα, ανενόχλητοι, καταφέρνουν να τα νοικιάζουν και να βγάζουν χρήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This