Σφαγή στον αέρα με Βασιλακόπουλο και Γιαννάκο: «Γαμ@το μου! Είστε κάφρος και αγράμματος»

Άγριος καβγάς για την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών με τον Βασιλακόπουλο να ωρύεται ότι δεν πρέπει να γυρίσουν, την ώρα που η κυβέρνηση έχει σφυρίξει... το τέλος της πανδημίας

Must Read

Άγρια αντιπαράθεση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον αέρα του Open, με καλεσμένους τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και τον γνωστό «Dr. Τρόμο» Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, ο οποίος μάλιστα ξέφυγε, χρησιμοποιώντας εκφράσεις… πεζοδρομίου.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο κ. Γιαννάκος, διαμαρτυρήθηκε για τους υγειονομικούς που έχουν τεθεί σε αναστολή, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία της χώρας να υπολειτουργούν, με λιγότερο προσωπικό, την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση σφύριξε το τέλος της πανδημίας και προχώρησε στην άρση όλων των μέτρων: «7.000 συνάδελφοί μας είναι εκτός, δεν ισχύει κανένα μέτρο, πιστοποιητικά έχουν καταργηθεί και εμείς επιμένουμε στην αναστολή» είπε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Με πήραν χθες από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ο μοναδικός, αγράμματος κατά τον κ. Βασιλακόπουλο γιατρός, ακτινολόγος, ακτινοδιαγνώστης είναι σε αναστολή».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εξήγησε: «Τα έκτακτα περιστατικά πηγαίνουν στην Καλαμάτα, μια ώρα απόσταση, για να διαγνωστούν και κινδυνεύει η ζωή τους. Ποιο είναι προτιμότερο; Να δουλεύει ο γιατρός ανεμβολίαστος ή να είναι σε αναστολή και να κινδυνεύουν οι ασθενείς;».

Από πλευράς της η κα. Παγώνη ανέφερε ότι έχει γίνει έκκληση να γίνει νέα εισήγηση και να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Όσο η ίδια μιλούσε για την μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία λόγω της έλλειψης προσωπικού, ο κ. Γιαννάκος επανέλαβε την αναστολή των γιατρών που επέβαλλε η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ να εκνευριστεί και να κάνει λόγο για «σόου».

Στη συζήτηση μπήκε και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στους υγειονομικούς που αρνούνται την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό: «Καταρχήν δεν γίνεται να είσαι υγειονομικός και να μην πιστεύεις στην επιστήμη. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν ελλείψεις, πρέπει να καλυφθούν».

Σε αυτό το σημείο ο κ. Γιαννάκος επενέβη και τόνισε: «Δεν υπάρχουν μάσκες… και επιχειρηματολογεί πάλι υπέρ της υποχρεωτικότητας;».

Ο Βασιλακόπουλος υποστήριξε ότι η λύση είναι να προκηρυχθούν θέσεις με νέους ανθρώπους, με τον Γιαννάκο να του απαντάει σε έντονο ύφος: «Κύριε Βασιλακόπουλε θα γίνετε βουλευτής, μη στηρίζετε τόσο πολύ την κυβέρνηση, μην ανησυχείτε».

Στη συνέχεια «άναψαν τα αίματα» με τους δύο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση, ενώ λίγο αργότερα, ο  Βασιλακόπουλος υποστήριξε ότι οι 7.000 υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή δεν πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους επειδή δεν δέχονται να εμβολιαστούν και αυτό σημαίνει ότι δεν «πιστεύουν στην επιστήμη».

«Κι όμως ο κ. Βασιλακόπουλος είναι στην επιτροπή του υπουργείου, να τον χαίρονται!» δήλωσε ο κ. Γιαννάκος, με τον καθηγητή πνευμολογίας και εκλεκτό της κυβέρνησης, να απαντάει «γαμ@το μου!». «Κύριε Βασιλακόπουλε μην εκτρέπεστε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο» σχολίασε ο κ. Γιαννάκος.

Στη συνέχεια ο Βασιλακόπουλος ανέφερε: «εκφράζω την επιστημονική μου άποψη, δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας να αρνείσαι να εμβολιαστείς και να λέμε ότι πιστεύεις στην ιατρική, δεν γίνεται, αυτή είναι η άποψή μου, ας διαφωνεί ο κ. Γιαννάκος όσο θέλει», με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να σχολιάζει «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

«Ε τώρα με συγχωρείτε, έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια για να κάνει τηλεθέαση; Να μου λέει εμένα ο αγράμματος ”τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”, έλεος, έλεος, έλεος» απάντησε ο Βασιλακόπουλος.

«Κύριε Βασιλακόπουλε, εσείς είστε γραμματιζούμενος. Ακούστε με λίγο, πρέπει να είστε ευγενείς, να σέβεστε. Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους εργαζομένους, εσείς δεν εκπροσωπείτε τίποτα! Ο μόνος που ξέρει γράμματα στην Ελλάδα είστε εσείς. Δεν ντρέπεστε λίγο;» απάντησε ο κ. Γιαννάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This