Χωρίς ασθενοφόρο τη νύχτα η Σαμοθράκη!

Δεν έχει προσληφθεί προσωπικό για να καλύψει τη νυχτερινή βάρδια!

Must Read

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Σαμοθράκη, όπου η δημόσια υγεία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με την έλλειψη ασθενοφόρου τις βραδινές ώρες!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης έχει έλλειψη προσωπικού πληρώματος ασθενοφόρου. Γι’ αυτόν τον λόγο η νυχτερινή βάρδια από τις 23.00 της προηγουμένης έως και τις 07.00 το πρωί της επόμενης ημέρας δεν διαθέτει ασθενοφόρο όχημα».

Επίσης τονίζεται πως για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ενημερωθεί επανειλημμένως όλες οι αρμόδιες Αρχές, όπως και το υπουργείο Υγείας, όμως, δυστυχώς, το πρόβλημα παραμένει άλυτο, αφού δεν έχει προσληφθεί προσωπικό για να καλύψει τη νυχτερινή βάρδια.

Εν έτει 2022 οι κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να προσεύχονται να μην παραστεί η ανάγκη να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας τις νυχτερινές ώρες με ασθενοφόρο και να παίξουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα. Οπως λένε και οι κάτοικοι της Σαμοθράκης: «Απαγορεύεται να αρρωστήσουμε μετά τα μεσάνυχτα, δεν έχουμε ασθενοφόρο, υπάρχει έλλειψη προσωπικού…»

Και το χειρότερο από όλα αυτά είναι ότι συμβαίνουν τη στιγμή που αρχίζει η καλοκαιρινή περίοδος για το νησί. Η Σαμοθράκη είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, όπου ο αριθμός του πληθυσμού πολλαπλασιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, γι’ αυτό και οι αρμόδιες Αρχές επιβάλλεται να ενεργήσουν άμεσα, πριν γίνει το κακό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This