Φρίκη! Άλλα δύο τέρατα βίασαν τον 14χρονο εκτός από τον «πατριό» του 

Τον άρπαξε από το χέρι και τον κακοποίησε πίσω από εκκλησία ένας άνδρας που εργαζόταν μαζί με τον σύντροφο της μητέρας του - Το παιδί είχε βιαστεί και από έναν άλλο αλλοδαπό που έχει διαφύγει στη Γερμανία

Must Read

Δεν το χωράει ο νους το μαρτύριο που έζησε ο 14χρονος στην Κρήτη, ο οποίος έπεφτε θύμα βιασμού από τον 52χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Το ανήλικο αγόρι που μαζί με τα αδέρφια του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο Σύρο, αποκάλυψε ότι είχε βιαστεί και από άλλους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 14χρονος έδωσε  κατάθεση στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παρουσία παιδοψυχιάτρου και κατήγγειλε ότι πριν από ένα έτος, ένας άνδρας ο οποίος μένει στο ίδιο χωριό και εργαζόταν μαζί με τον σύντροφο της μητέρας του, τον βίασε πίσω από τη εκκλησία. 

Όπως κατέθεσε ο ανήλικος, ο άνδρας τον άρπαξε με τη βία, την ώρα που έκανε ποδήλατο, τον έσυρε πίσω από τον ναό και τον κακοποίησε σεξουαλικά. Ο 14χρονος είπε ότι γνωρίζει πως ο συγκεκριμένος άνδρας έχει προφυλακιστεί γιατί έχει κακοποιήσει και άλλο παιδί.

Στην ίδια κατάθεση, ο 14χρονος ανέφερε ότι πριν από δύο χρόνια, άλλος ένας άνδρας, αλλοδαπός τον βίασε, αφού τον οδήγησε πρώτα στο σπίτι του με τη βία. Το παιδί πρόσθεσε  ότι απ’ όσο γνωρίζει ο άντρας αυτός μένει πλέον στη Γερμανία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία του 52χρονου που προφυλακίστηκε για τους βιασμούς των αδελφών στην Κρήτη.

 Πρόκειται για τον Husein Kaled, γεννημένο το 1970, με καταγωγή από τη Συρία. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον (επ.) HUSEIN (ον.) KALED του HASAN και της SUZAN που γεννήθηκε το 1970 στη Συρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Δείτε επίσης: «Δεν άντεξα…» Λύγισε ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών που τα βίαζε ο σύντροφος της μητέρας τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This