Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στο Μυλοπόταμο – Η βάφτιση του γιου του 22χρονου θα γίνει πριν από την κηδεία

Ο μακελάρης συνοδευόμενος από έναν εκ των συνηγόρων του έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών

Must Read

Παραδόθηκε στις Αρχές συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων ο δράστης του μακελειού που έχει συνταράξει από χθες το βράδυ όλο το Ρέθυμνο και όχι μόνο.

Ο 45χρονος που εκτέλεσε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του έναν 22χρονο πατέρα βρέφους, για κτηματικές διαφορές, στο Αργουλιό Μυλοποτάμο, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος λίγο μετά τις 11:00, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.

Ο άνδρας παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο. Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Σήμερα αναμένεται ο ιατροδικαστής να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία. Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτα θα γίνει η βάφτιση και μετά και θα κηδευτεί ο 22χρονος.

Σε άθλια κατάσταση οι συγγενείς του 22χρονου

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του Κώστα, που πριν από ένα μήνα έφερε στην ζωή το παιδί τους. «Που είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες …και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα που είσαι , δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου … τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου … ήσουν το στήριγμά μου» είναι τα σπαρακτικά λόγια της χήρας, η οποία τον αποχαιρετά με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο τους στο Facebook, τον οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί.

Το χρονικό του φονικού

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης που λάμβανε χώρα στο χωριό τους, καθώς γιόρταζε ο ιερός ναός, με την κουβέντα να «ξεφεύγει» όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ξαναθυμήθηκαν τις παλιές διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων. Μετά τον άγριο καβγά τους, ο 22χρονος σηκώθηκε και έφυγε για το σπίτι της αδερφής του, με τον δράστη να τον ακολουθεί λίγο αργότερα με το αγροτικό αυτοκίνητό του και, φτάνοντας έξω από το σπίτι, να τον δολοφονεί εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον με το πιστόλι του τουλάχιστον τέσσερις φορές πισώπλατα, προτού τραπεί σε φυγή.

Με το που έγινε γνωστό το αναπάντεχο φονικό, στο χωριό ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους συγγενείς του 22χρονου που υπέκυψε στα τραύματά του, σε κατάσταση σοκ να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Ο άτυχος 22χρονος αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Σύμφωνα δε με το creta24.gr, στη γύρω περιοχή ακούγονται σπαρακτικά μοιρολόγια, με την εν ψυχρώ δολοφονία του 22χρονου να έχει προκαλέσει γενικό συναγερμό στην αστυνομία που φοβάται μια νέα βεντέτα στο Μυλοπόταμο, καθώς οι οικείοι του εκφράζουν την αγανάκτηση τους και να απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ως εκ τούτου, στο χωριό από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο από το Ρέθυμνο, όσο και από άλλες περιοχές του νησιού, προκειμένου από τη μία να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη κι από την άλλη να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τυχόν απόπειρα αντεκδίκησης.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι του 22χρονου έξω από το νοσοκομείο

Πολλοί ακόμη είναι εκείνοι που εκφράζουν την λύπη τους, αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη γενικότερα. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε κατάσταση σοκ, εξάλλου, φέρεται να βρίσκεται και η οικογένεια του 45χρονου, πατέρα μικρών παιδιών, που μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη ανατρέπεται και η δική τους ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα, που τότε είχαν καταφέρει να τους χωρίσουν, πριν βγουν τα όπλα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This