Δολοφονία 22χρονου στον Μυλοπόταμο: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Φόβοι για βεντέτα

Δίωξη στον δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Must Read

Βαρύ πένθος στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, όπου την περασμένη Κυριακή ένας 44χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές και σκότωσε έναν 22χρονο. Σήμερα, Τρίτη 14/6, σε κλίμα βαθιάς οδύνης θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον άτυχο Κώστα Χαριτάκη, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του συντοπίτη του.

Η σορός του 22χρονου θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας από τη 1 το μεσημέρι, ενώ στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής, θα γίνει η κηδεία του. Χθες, Τρίτη 13/6, βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιος του 22χρονου, όπως επιβάλει το έθιμο του νησιού, και πήρε το όνομά του.

Την Παρασκευή η απολογία του 44χρονου

Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων είναι οι κατηγορίες που απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 44χρονο καθ’ ομολογία δράστη του εγκλήματος. Ο δολοφόνος παραδόθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Δευτέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Λίγο μετά τις 20:00, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, υπό δρακόντεια μέτρα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12:00.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι θόλωσε το μυαλό του, καθώς είχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο με το θύμα. Ο 44χρονος μετά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνει μέχρι να απολογηθεί.

«Φρούριο» το χωριό

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει γεμίσει το χωριό, καθώς οι αρχές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να ξεσπάσει βεντέτα για τον θάνατο του 22χρονου.

Η χήρα του 22χρονου με ανάρτησή της στο Facebook έγραψε «να σαπίσεις στη φυλακή, αυτό σου αξίζει αλλά ο άντρας μου δεν θα ξαναέρθει, του πήρες τη ζωή, του στέρησες τη χαρά του κοπελιού του». Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε πως ο 22χρονος δεν δολοφονήθηκε για κτηματικές διαφορές αλλά όπως είπε: «Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…».

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία 22χρονου στο Μυλοπόταμο: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο καθ’ ομολογίαν δράστης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This