Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Συνεχίζεται η εξέταση της δεύτερης καταγγέλλουσας

Ο γνωστός ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες

Must Read

Καταθέτει και σήμερα, Τρίτη 14/6, η δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε τον σκηνοθέτη για απόπειρα βιασμού. Η πολύκροτη δίκη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η μάρτυρας θα κληθεί να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο οποίος αρνείται τα όσα του προσάπτει. Η συγκεκριμένη γυναίκα ξεκίνησε την κατάθεσή της στις 16 Μαΐου, ενώ κατά τις  προηγούμενες συνεδριάσεις ήταν υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση με την ίδια συχνά να ξεσπά σε κλάματα περιγράφοντας τα όσα είχε βιώσει.

«Όρμησε πάνω μου σαν άγριο θηρίο»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, ο Πέτρος Φιλιππίδης τής επιτέθηκε στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη το 2010, όπου η ίδια είχε βρεθεί στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας τους. «Όρμησε πάνω μου κυριολεκτικά σαν άγριο θηρίο και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, στα μάγουλα, στο πρόσωπο. Του φώναζα «σας παρακαλώ σταματήσετε!». Δεν σταματούσε και μου έλεγε χυδαία λόγια. Εγώ προσπαθούσα να τον απωθήσω. Με πίεζε με τα χέρια του, με χάιδευε στο στήθος, στα γεννητικά όργανα, στα πόδια. Ήταν μια πάλη. Ήταν αδύνατο να τον απωθήσω. Τότε ήταν πολύ πιο εύσωμος.

Μου φαινόταν τεράστιος. Κουνιόμουν ασταμάτητα, έκανα σπαστικές κινήσεις γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ενώ με πίεζε στον καναπέ ανέβηκε πάνω στα πόδια μου με τα πόδια του. Συνέχισε αυτό που είχε ξεκινήσει να κάνει, ωστόσο κατάλαβα ότι αυτό το έκανε γιατί κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του κι έβγαλε φανελάκι του. Είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μέσα στην πάλη με ακούμπαγε», είχε καταθέσει με κλάματα η καταγγέλλουσα.

Αμφισβητεί τα συμβάντα ο ηθοποιός

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου, υπέβαλαν μία σειρά από ερωτήματα στην μάρτυρα αμφισβητώντας για λογαριασμό του εντολέα τους τα περιστατικά που καταγγέλλει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This