«Δεν σε άφησαν να χαρείς τον γιο σου» – Συγκλονίζει η μαντινάδα της χήρας του 22χρονου Κώστα

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του αδικοχαμένου παλικαριού, λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει για πάντα τον αγαπημένο της

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον πόνο της οικογένειας του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη που πριν προλάβει να χαρεί τη ζωή του και να δει το παιδί του να μεγαλώνει, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός συγχωριανού του, στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία έμεινε ξαφνικά μόνη της με ένα νεογέννητο παιδί στην αγκαλιά το οποίο δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πατέρα του. Η χήρα του Κώστα Χαριτάκη, ψάχνει τη δύναμη να συνειδητοποιήσει ότι ο αγαπημένος της δεν θα είναι πια στο πλευρό της.

Μόλις λίγες ώρες προτού αποχαιρετήσει για πάντα τον άνδρα της ζωή της, η ίδια έγραψε μια σπαρακτική μαντινάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν σε άφησαν να χαρείς τον γιο σου άνδρα μου

Πώς τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο

το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου του το ζάλο.

Στο νέϊκό σου πρόσωπο ζωγραφισμένη η θλίψη

που΄ναι ο αέρας τση χαράς δα μπλιό για να φυσήξει

Οντέ μου το πρωτόπανε πως θελα το πιστέψω

πως ήπρεπε τον υστερνό χαιρετισμό να πέψω…»

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του 22χρονου θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του αγίου Μάμα.

Την Παρασκευή απολογείται ο 44χρονος δράστης

Ο δράστης Μιχάλης Ορφανός

Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων είναι οι κατηγορίες που απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 44χρονο καθ’ ομολογία δράστη του εγκλήματος. Ο δολοφόνος παραδόθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Δευτέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Λίγο μετά τις 20:00, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, υπό δρακόντεια μέτρα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12:00.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι θόλωσε το μυαλό του, καθώς είχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο με το θύμα. Ο 44χρονος μετά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνει μέχρι να απολογηθεί.

Φόβοι για βεντέτα

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει γεμίσει το χωριό, καθώς οι αρχές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να ξεσπάσει βεντέτα για τον θάνατο του 22χρονου.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This