Πανικός από φωτιά σε πολυκατοικία στον Άγιο Ελευθέριο (video)

Must Read

Εννιαόροφη πολυκατοικία, στον Άγιο Ελευθέριο, παραλίγο να γίνει ολόκληρη παρανάλωμα του πυρός χθες βράδυ εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της.

Πανικοβλημένοι οι ένοικοι άκουσαν 3 δυνατές εκρήξεις και καθώς έβγαιναν από τα διαμερίσματά τους είδαν το κλιμακοστάσιο γεμάτο καπνούς. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έχασαν την ψυχραιμία τους και ζητούσαν βοήθεια ουρλιάζοντας από τα μπαλκόνια τους. Το γεγονός ότι είχε κοπεί το ρεύμα έκανε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Μέσα σε 7 λεπτά κατέφθασε η πυροσβεστική και έσβησε τη φωτιά στον τρίτο όροφο. Στο καμένο, πλέον, διαμέρισμα ζούσε ένας συνταξιούχος με κινητικά προβλήματα που είχε ξεχάσει αναμμένο το μάτι της κουζίνας με λάδι στο τηγάνι. Παρ’ όλο που το διαμέρισμα «έπιασε» αμέσως φωτιά, ο ένοικος φέρει μόνο ελαφρά εγκαύματα.

Εκτός από το να σβήσει τη φωτιά, η πυροσβεστική χρειάστηκε να εμψυχώσει τους ανθρώπους που βρίσκονταν στα μπαλκόνια της φλεγόμενης πολυκατοικίας και να απεγκλωβίσει ηλικιωμένους, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ανέλαβε δύο περιπτώσεις με αναπνευστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This