Σωφρονιστικός υπάλληλος κόντεψε να χάσει το μάτι του σε άγριο καβγά στις φυλακές Κορίνθου

Must Read

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στις Δικαστικές Φυλακές Κορίνθου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν κατά την επιστροφή των κρατουμένων στα κελιά τους, δύο από αυτούς πλησίασαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο και του επιτέθηκαν βρίζοντάς τον. Σύντομα στον καβγά ενεπλάκησαν κι άλλοι κρατούμενοι και όλοι μαζί «έβαλαν στη μέση» τον άτυχο φρουρό και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσούν.

Τότε, σύμφωνα με το korinthostv.gr, τα γυαλιά που φορούσε ο σωφρονιστικός υπάλληλο έσπασαν και κάποια κομμάτια τους μπήκαν στο μάτι του. Άμεσα, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα καθώς και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον τραυματία.

Ο 33χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This