Σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης: Στο εδώλιο του Εφετείου ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή

Must Read

Ξανά ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί ο γνωστός μουσικός, Γιώργος Γιαννόπουλος, καθώς ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού. Αναμένεται να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης. 

Πρωτόδικα, ο 69χρονος ντράμερ έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση. Σήμερα, ωστόσο, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στο Εφετείο από τις φυλακές, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα είχε κριθεί προφυλακιστέος για άλλη παρεμφερή υπόθεση. Ειδικότερα, μετά την απολογία του στην 14η τακτική ανακρίτρια, τον περασμένο Μάιο, ο μουσικός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών που αφορούν σε άλλες, νέες, καταγγελίες σε βάρος του για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων κοριτσιών. Οι κατηγορίες αυτές είναι:

Γενετήσια πράξη με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η καταδικαστική απόφαση για τον μουσικό, είχε ληφθεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο κατά πλειοψηφία (5-2) με τον ίδιο πάντως να αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία, εμμένοντας στην αθωότητά του.

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή ο ντράμερ Γιώργος Γιαννόπουλος που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κοριτσάκια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This