Θρίλερ με την εξαφάνιση του συνταξιούχου από την Κοζάνη – Παραμένει άφαντος για 2,5 μήνες

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του συνταξιούχου οδηγού φορτηγού, Περικλή Τάχατου, από την Κοζάνη, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τόσο από εδάφους όσο και από αέρος.

Ο Περικλής Τάχατος, πατέρας δύο παιδιών, έμενε στα Σέρβια από όπου εξαφανίστηκε την Κυριακή 3 Απριλίου, οδηγώντας το αυτοκίνητό του μάρκας Toyota Corolla, χρώματος ανθρακί με αριθμό κυκλοφορίας ΝΙΧ – 5816, που και μέχρι σήμερα παραμένει άφαντο. Μαζί του και το σκυλάκι του, ένα μικρόσωμο χρώματος κανελί που ακούει στο όνομα Ιόλη.

Δείτε ακόμη: Μυστηριώδης εξαφάνιση οικογενειάρχη από τα Σέρβια Κοζάνης – Έκκληση της οικογένειάς του για στοιχεία

«Έχουμε ψάξει παντού, ακόμα και σε γκρεμούς και δε βρήκαμε τίποτα. Έχει επικίνδυνα σημεία εδώ στο βουνό, που συνήθιζε να έρχεται για να μαζεύει κάστανα και να κάνει βόλτες με τον σκύλο του. Έχει γκρεμούς που φτάνουν τα 100 μέτρα βάθος που θα μπορούσε να έπεσε με το αμάξι. Αυτά είναι σημεία που ερευνήθηκαν με drone και με επίγειες δυνάμεις. Ψάχτηκαν όλες οι πιθανές διαδρομές χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Είχε βρέξει εκείνες τις ημέρες και μπορεί να εξαφανίστηκαν κάποια ίχνη, που πιθανόν να είχε αφήσει», ανέφερε ο Γιώργος Ζαλούμης, ομοσπονδιακός θηροφύλακας.

«Αν έπεφτε στη λίμνη, το μόνο μέρος που μπορεί να έφυγε το αυτοκίνητό του, είναι στο φράγμα, αλλά εκεί θα τον είχαν καταγράψει οι κάμερες. Παραλίμνια στις ακτές πάνω από 1 – 2 μέτρα δε φτάνει το νερό», κατέληξε ο κύριος Ζαλούμης.

Έρευνες στην περιοχή πραγματοποιήθηκαν και από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ. Ο πρόεδρός τους Χρήστος Ράμος, είπε: «Το βαθύτερο σημείο της λίμνης στο φράγμα Πολυφύτου αυτή την περίοδο μπορεί να φτάνει τα 80 – 90 μέτρα βάθος, το χειμώνα που φουσκώνουν τα νερά, μπορεί να ξεπεράσει και τα 150 μέτρα. Ψάχναμε αρκετές ημέρες, φτάσαμε μέχρι τα όρια της Κατερίνης από την πίσω πλευρά, αλλά δε βγάλαμε άκρη. Έχουμε καλύψει έναν πολύ μεγάλο ορεινό όγκο, γιατί στο νερό έκαναν εκτεταμένες έρευνες οι κρατικοί φορείς. Είχαν πέσει δύτες και ερεύνησαν μία ακτίνα περίπου δέκα χιλιομέτρων από αριστερά και δεξιά της γέφυρας».

Οι τοπικές Αρχές αναφέρουν πως ύστερα από αίτημά τους, έγινε εκτενής έρευνα στη Λίμνη Πολυφύτου από δύτες της ΕΜΑΚ, το Λιμενικό, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drones, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε εκ νέου έρευνες μετά την προβολή της υπόθεσης, με το δικό της προσωπικό, στα πρανή, στους γκρεμούς και σε όλες τις πιθανές διαδρομές του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής που θα μπορούσε να έχει περάσει ο αγνοούμενος. Στις έρευνες συμμετέχουν και άντρες της ΟΠΚΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This