Έπαθε σοκ κάτοικος στη Λάρισα που είδε φίδι να καταβροχθίζει το καναρίνι του!

«Ευτυχώς που δεν ήταν η γυναίκα μου εκεί γιατί σίγουρα θα λιποθυμούσε από το φόβο της»

Must Read

Κατατρόμαξε κάτοικος στη Λάρισα με το θέαμα που αντίκρυσε και ποτέ δεν περίμενε. Καθώς ένα φίδι μπήκε στην αυλή του σπιτιού του και… καταβρόχθισε το καναρίνι του!

Το περιστατικό συνέβη στη Ανθούπολη της Λάρισας το μεσημέρι της Δευτέρας. Το κλουβί με το καναρίνι ήταν κρεμασμένο στον τοίχο του σπιτιού και το μεγάλο ερπετό δεν δίστασε στιγμή.

Μπήκε στο κλουβί και έφαγε το καναρίνι, με τον ιδιοκτήτη του να δηλώνει στο tinealarissa.gr: «Το κλουβί με το καναρίνι το είχαμε κρεμασμένο στον τοίχο του σπιτιού και ξαφνικά είδα το φίδι να έχει τρυπώσει μέσα και να τρώει το καναρίνι μας. Όπως αντιλαμβάνεστε το σοκ ήταν μεγάλο, να μπει φίδι στην αυλή μας και να φάει το καναρίνι; Ευτυχώς που δεν ήταν η γυναίκα μου εκεί γιατί σίγουρα θα λιποθυμούσε από το φόβο της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This