Υπόθεση Πάτρας: Πόσο θα κάτσει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου αν κριθεί ένοχη

Ραγδαίες εξελίξεις για τον θάνατο των τριών παιδιών

Must Read

Κάθε μέρα και κάτι νέο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σχετικά με την έκβαση της περίεργης ιστορίας, καθώς πλέον μιλάμε επίσημα για τρεις δολοφονίες κοριτσιών. Τα ευρήματα των ιατροδικαστών δυσχεραίνουν τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ώρα που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αν καταδικαστεί, τι θα συμβεί;

Ένα από τα ερωτήματα που εγείρονται, είναι αν η 33χρονη καταδικαστεί για τους θανάτους και των τριών παιδιών, πόσα είναι τα χρόνια που θα μείνει πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στη διάρκεια της ποινής της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε περίπτωση που της επιβληθούν ισόβια και για τις τρεις δολοφονίες. «Αν βρεθεί ενοχή για τρεις δολοφονίες, θα λάβει τρεις ισόβιες. Θα εκτίσει πραγματική φυλακή 25 χρόνια. Είναι η οροφή, δεν υπάρχει ποινή μεγαλύτερη από την ισόβια, ό,τι και να κάνει, αν είναι τρεις ισόβιες, θα κάτσει μέσα 25 χρόνια» είπε με νόημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This