Του ήρθε λαμαρίνα στο κεφάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο

Αποκολλήθηκε από το εργοτάξιο του Μετρό

Must Read

Τα χειρότερα γλίτωσε ένας 63χρονος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν λόγω των ισχυρών ανέμων του ήρθε λαμαρίνα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει στο κεφάλι και να καταλήξει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο 63χρονος τραυματίστηκε στη συμβολή των οδών Ανδριανουπόλεως με Μητροπολίτη Κυδωνιών. Διέσχιζε το πεζοδρόμιο και ξαφνικά μία λαμαρίνα από την περίφραξη του εργοταξίου του Μετρό ξεκόλλησε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο άνθρωπος έπεσε αιμόφυρτος και έτρεξαν να τον βοηθήσουν άλλοι πολίτες, τηλεφωνώντας στο ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο που έφτασε τον μετέφερε στο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αποκολλιούνται ταμπέλες και λαμαρίνες από το εργοτάξιο του Μετρό, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και την περασμένη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This