Aλυσοπρίονα βενζίνης VS αλυσοπρίονα μπαταρίας: Τι να επιλέξετε & γιατί;

Must Read

Οι αγροτικές εργασίες είναι απαιτητικές καθώς χρειάζεται μυϊκή δύναμη, υπομονή και προσοχή σε ό,τι κάνετε. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτό είναι τα κατάλληλα εργαλεία, τα οποία θα σας επιτρέψουν να είστε αποδοτικός και να ολοκληρώσετε πιο γρήγορα και εύκολα τις δουλειές σας.

Όταν έρχεται η ώρα που πρέπει να κόψετε δέντρα, κλαδιά ή να κλαδέψετε, τότε ένα αλυσοπρίονο είναι το απόλυτο μηχάνημα που θα σας σώσει χρόνο και κόπο.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια τέτοια αγορά και προβληματίζεστε ποιο από τα δύο καλύπτει τις δικές σας ανάγκες καλύτερα, τότε διαβάστε το παρακάτω κείμενο για πάρετε τη σωστή απόφαση!

Η δυναμική ενός αλυσοπρίονου βενζίνης

Είναι στιβαρά και σταθερά με μεγάλη ισχύ ενώ καλύπτουν πιο βαριές επαγγελματικές ανάγκες. Τα αλυσοπρίονα βενζίνης θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε δουλειά που θέλετε να ολοκληρώσετε ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν μεγάλη ευχέρεια στις κινήσεις σας καθώς δε σας δεσμεύει κάποιο καλώδιο. Κάντε κλικ εδώ!

Η Husqvarna αποτελεί μία εταιρεία-πρωτοπόρο στον τομέα της και προσφέρει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Το T435 είναι ένα ελαφρύ ισχυρό αλυσοπρίονο για κλάδεμα δέντρων από το έδαφος ή από γερανό.

Αποτελεί μια εύχρηστη επιλογή χάρη και στο ελαφρύ του βάρος ενώ πραγματοποιείτε εύκολα την εκκίνηση χάρη στην αντλία καυσίμου ενώ κερδίζετε από το λιπαντικό χάρη στη ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού.

Η McCULLOCH έρχεται να μας προσφέρει ένα μοντέλο για ακόμη πιο απαιτητικές εργασίες, το CS 50S.

Είναι εύκολο κατά την εκκίνησή του και ομαλό κατά τη χρήση του χάρη στο σύστημα απόσβεσης κραδασμών.

Η αθόρυβη απόδοση ενός αλυσοπρίονου μπαταρίας

Αν μένετε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και δε θέλετε να ενοχλείτε τους γείτονές σας, τότε ένα τέτοιο μηχάνημα μπαταρίας είναι αυτό που χρειάζεστε. Ταυτόχρονα, η εκπομπή τύπων είναι πολύ πιο χαμηλή και κερδίζετε εξίσου σε ελευθερία κινήσεων στον χώρο καθώς δεν έχει καλώδιο. Δείτε εδώ!

Το 120i SOLO είναι ελαφρύ και εύχρηστο χάρη στο φρένο με αλυσίδα αδράνειας. Ταυτόχρονα ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες προσφέρει μεγάλη απόδοση.

Η Oregon δημιούργησε ένα μοντέλο με οδηγό τις ανάγκες του κοινού που την ακολουθεί χρόνια. Για τον λόγο αυτό το CS300 είναι εύχρηστο χάρη στη σωστή κατανομή βάρους ενώ ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ. Ταυτόχρονα, έχει το ενσωματωμένο σύστημα PowerSharp®, το οποίο τροχίζει την αλυσίδα σας, επάνω στο ίδιο το αλυσοπρίονο τη στιγμή που το χρησιμοποιείτε.

Ελπίζουμε να βρήκατε τις πληροφορίες και τις προτάσεις μας χρήσιμες. Αν σας άρεσαν τα προϊόντα του dimko.gr, αποκτήστε τα εδώ: Αλυσοπρίονο Βενζίνης HUSQVARNA T435, Αλυσοπρίονο Βενζίνης McCULLOCH CS 50S, Αλυσοπρίονο Μπαταρίας HUSQVARNA 120i SOLO & Αλυσοπρίονο Μπαταρίας OREGON CS300 SOL.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This