«Είδαμε το παιδί με το κεφάλι κάτω και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο» – Έτσι σκοτώθηκε ο 18χρονος στο Χαλάνδρι

«Ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 50-100 μέτρα και ένα φοβερό μπαμ σαν βόμβα»

Must Read

Τρομακτικές είναι οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στο Χαλάνδρι όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ένας ακόμη νέος άνθρωπος «θυσιάστηκε» στον αιμοβόρο «θεό» της ασφάλτου.

Λίγο πριν τις 05:00 στη στροφή προς το κέντρο της πόλης, στην οδό Παπανικολή το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος βγήκε εκτός ελέγχου, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε ένα δέντρο.

Η σύγκρουση μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή, που όσοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί μίλησαν για «θόρυβο σαν βόμβα»!

Πυροσβεστική, αστυνομία και ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο του τροχαίου και στο σμπαραλιασμένο ΙΧ, αλλά φαίνεται πως ήταν ήδη αργά. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.




«Ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 50-100 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο μπαμ σαν βόμβα»

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής είπε στη ΕΡΤ πως αυτό που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό. Το παιδί στο δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο, έχοντας προηγουμένως ακούσει ένα σπινάρισμα και έναν φοβερό θόρυβο, ενώ μίλησε και για δεύτερο όχημα που ήταν μαζί με αυτό του άτυχου νέου:

«Ξαφνικά ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 50-100 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο ένα μπαμ σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί με το κεφάλι κάτω και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Καποιος που ξέρει από αυτά πήρε το σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη ‘φύγει’. Πρέπει να έχασε τον έλεγχο δεν υπάρχει άλλη περίπτωση. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά».

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, μίλησε στο newsit.gr και εκτίμησε πως κάτι μπορεί να τρόμαξε τον νεαρό και γι’ αυτό να έχασε τον έλεγχο: «Το σημείο είναι καρμανιόλα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο γιατί κάτι τον τρόμαξε στην διασταύρωση».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This