Αγωνία για την τύχη σχιζοφρενούς που εξαφανίστηκε

Must Read

Έχει χτυπήσει κόκκινο η αγωνία για την τύχη του 67χρονου Γιώργου Νικολόπουλου, ο οποίος έφυγε την περασμένη Τρίτη από το χωριό του, την Ανάσταση Καλαβρύτων, λέγοντας ότι θέλει να πάει στην Αθήνα, και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του εξαφανίστηκαν τα ίχνη του. Αυτό που κάνει τους δικούς του να ανησυχούν είναι ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν κι έτσι οι κινήσεις του είναι απρόβλεπτες.

Παράλληλα, είναι απαραίτητο να λαμβάνει καθημερινά φαρμακευτική αγωγή, κάτι που είναι αμφίβολο αν κάνει από τη μέρα που εξαφανίστηκε. Ο 67χρονος αναχώρησε μόνος από το χωριό του στις 27 Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί όταν οι δικοί του έκαναν τη δήλωση εξαφάνισης, έφτασε στα Καλάβρυτα κάνοντας οτοστόπ. Από εκεί πήρε το τρένο για το Διακοφτό και μάλιστα έλεγε σε συνεπιβάτες του ότι σκοπεύει να πάει στην Αθήνα. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει τι του συνέβη στη συνέχεια και αν όντως έφτασε στην πρωτεύουσα.

Ο ετεροθαλής αδελφός του 67χρονου Παναγιώτης Σπυρόπουλος απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε τον αγνοούμενο άνδρα να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο 6978832485 ή με τις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την εξαφάνισή του. Παράλληλα, οι συγγενείς του 67χρονου έχουν κοινοποιήσει στα κοινωνικά δίκτυα τη φωτογραφία του και προσπαθούν να συλλέξουν και την παραμικρή πληροφορία.

Ο Γιώργος Νικολόπουλος (του Αθανασίου) έχει κανονική σωματική διάπλαση, ύψος 1,69, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που έφυγε από το χωριό του, φορούσε μπλε σκούρο πουλόβερ και μπλε υφασμάτινο παντελόνι.

Δείτε τη φωτογραφία του αγνοούμενου:

Πηγή «Εspresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This