Ευλογημένη κάνναβη από τον Μητροπολίτη Κρήτης

Must Read

Ξάφνιασε πολλούς ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος όταν δέχτηκε χωρίς κανέναν δισταγμό να τελέσει τον πρώτο αγιασμό σε κατάστημα πώλησης προϊόντων κάνναβης στην Ελλάδα!

Η πολύ προχωρημένη κίνηση που έκανε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, αφήνοντας πίσω του πιθανά αρνητικά σχόλια, δεν μπορεί παρά να θυμίσει την επική ατάκα του μακαριστού Χριστόδουλου, που είχε καλέσει τους νέους να έρθουν όπως είναι στην Εκκλησία, φορώντας ακόμα και τα σκουλαρίκια τους.

Άλλωστε, γιατί να μην είχε τη δυνατότητα να τελέσει έναν αγιασμό μια επιχείρηση με προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης, που πλέον είναι όπως όλες στη χώρα μας; Ισα ίσα που ο κ. Ειρηναίος απέδειξε ότι μπορεί να είναι… trendy και να ακούσει τον παλμό της εποχής, όταν μάλιστα στον συγκεκριμένο κλάδο εισέρχονται επαγγελματικά όλο και περισσότεροι νέοι επιχειρηματίες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης τέλεσε με κάθε επισημότητα τον αγιασμό στο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας CBD Oil Shop, που άνοιξε στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου με φαρμακευτικά προϊόντα της κάνναβης και, μάλιστα, το πρωτότυπο γεγονός καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό.

Μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο βρίσκονταν και άλλοι ιερείς, αλλά και αρκετός κόσμος, που έσπευσε να παρακολουθήσει από κοντά το ασυνήθιστο θέαμα της ευλογίας των προϊόντων αλλά και των υπευθύνων της επιχείρησης.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This