Επιχειρηματίας πήρε στο κυνήγι ληστές και εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό τους!

Ο δράστης τον δάγκωσε στο χέρι

Must Read

Ιδιοκτήτης βιοτεχνίας αντιλήφθηκε ότι τον έκλεβαν και, στην προσπάθειά του να σταματήσει τους ληστές, κατέληξε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό τους!

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι σε βιοτεχνία επί της 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη, όταν, σύμφωνα με το thestival.gr, ενόσω ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πραγματοποιούσε χρηματική συναλλαγή με πελάτη, ένας άγνωστος μπήκε στο χώρο και προσπάθησε να «βάλει χέρι» στο ταμείο. Τότε, ο πελάτης, έχοντας αντιληφθεί τι συνέβαινε, προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, βάζοντάς του τρικλοποδιά.

Ο τελευταίος έπεσε στο πάτωμα με τα χρήματα, αλλά αμέσως μετά σηκώθηκε και έτρεξε προς την έξοδο, καθώς έξω από την επιχείρηση τον περίμενε ο συνεργός με το αυτοκίνητό του. Ο δράστης βγήκε από τη βιοτεχνία και επιβιβάστηκε σε αυτό, αλλά ξωπίσω του έτρεξε και ο 33χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος, στην προσπάθειά του να τους σταματήσει, μπήκε μαζί τους στο αυτοκίνητο!

Κατάφερε να «δραπετεύσει»

Στην περιοχή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, ο 33χρονος άνδρας κατάφερε να «δραπετεύσει» από τα χέρια των ληστών και να επιστρέψει στην επιχείρησή του, απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. «Ήταν πίσω στην αποθήκη να πάρουν υλικά. Τον είδε να παίρνει χρήματα από το ταμείο. Ο πελάτης του έβαλε τρικλοποδιά και χτύπησε και στο κεφάλι. Πήραν μαζί τους τον γιό μου. Τον επέστρεψε πίσω ένας με μηχανάκι. Είναι τρομερό αυτό που έγινε», αναφέρει σοκαρισμένος ο πατέρας του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βιοτέχνης φέρει τραύμα από δάγκωμα στο χέρι, ενώ οι δράστες κατάφεραν, τελικά, να το σκάσουν με περίπου 500 ευρώ.

  • Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα του βιοτέχνη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This