Χειροπέδες στους δράστες της ληστείας στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Στα ίχνη τους οδήγησε η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος διαφυγής τους

Must Read

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι ελληνικές αρχές, όσον αφορά στην επεισοδιακή ληστεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε βιοτεχνία με είδη συσκευασίας στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ο 33χρονος ιδιοκτήτης της οποίας εγκλωβίστηκε στο όχημα των δραστών, στην προσπάθειά του να τούς αποτρέψει.

Σε πρώτη φάση συνελήφθη ένας 42χρονος Ρομά, που ήταν ο οδηγός του οχήματος διαφυγής που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία και είχε καταγραφεί στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και να τον συλλαμβάνουν στο σπίτι του.

Στη συνέχεια, οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη του δράστη της ληστείας, επίσης αλλοδαπού, με τον οποίο και ενεπλάκη ο θαρραλέος βιοτέχνης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This