Φύλακας άγγελος ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης – Έσωσε βρέφος 4 μηνών με ηλεκτροσόκ

Ο γιατρός που έδωσε μάχη για τη ζωή της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη στο Ρίο

Must Read

Φύλακας άγγελος των παιδιών απέδειξε πως είναι ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος ήταν ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση των παιδιών της Πάτρας, όπου είχε σώσει την 9χρονη Τζωρτζίνα, καθώς έσωσε και τη ζωή ενός βρέφους μόλις τεσσάρων μηνών κάνοντάς του ηλεκτροσόκ!

Το μωράκι εισήχθη την Τετάρτη στα Επείγοντα του νοσοκομείου με μια σπάνιας μορφής αρρυθμία. «Η φαρμακευτική αγωγή δεν απέδωσε, οπότε προχωρήσαμε σε ανάταξη με ηλεκτροσόκ, μέθοδος που δεν είναι συνήθης για βρέφη. Η μέθοδος απέδωσε το ζητούμενο αποτέλεσμα και το βρέφος εξήλθε της ΜΕΘ Παίδων και μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική, όπου νοσηλεύεται» διηγήθηκε ο κ. Ηλιάδης στην εφημερίδα «Γνώμη».

Ωστόσο, η περιπέτεια που περνάει το αγγελούδι δεν τελειώνει εδώ, καθώς, όπως λέει ο κ. Ηλιάδης, αφού διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις, θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε καρδιοχειρουργικό κέντρο στην Αθήνα για να εξεταστεί η κατάστασή του.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης και οι συνεργάτες του είχαν δώσει μια πραγματική μάχη στο πλευρό της 9χρονης Τζωρτζίνας, όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Πάτρας. Στις αρχές του περασμένου Απριλίου ο εντατικολόγος είχε κληθεί από τον ανακριτή να καταθέσει όσα γνώριζε για τη νοσηλεία του αδικοχαμένου κοριτσιού.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Δώσαμε μάχη να περισώσουμε ό,τι μπορούσαμε από τη μικρή Τζωρτζίνα… Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμασταν, αλλά δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη» είχε δηλώσει τότε φανερά συντετριμμένος στους δημοσιογράφους.

Στο παρελθόν ο Ανδρέας Ηλιάδης έχει παλέψει για να σώσει τη ζωή και άλλων παιδιών, όπως του 8χρονου Διονύση από την Ηλεία, ο οποίος στις αρχές του περασμένου Ιουλίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του θείου του και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο. Το παιδί εισήχθη με πολλαπλά τραύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου και, έπειτα από σκληρή μάχη, κατάφερε να πάρει εξιτήριο στις 16 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This