Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης – Κηδεύτηκε ντυμένη νύφη

Η νεαρή κοπέλα είχε χτυπήσει στη μπανιέρα και έσβησε μετά από πεντάμηνη νοσηλεία

Must Read

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε να πραγματοποιηθεί προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της 14χρονης Ελένης Γαλάνη από το Αλιβέρι Νέας Ιωνίας, η οποία πέθανε την περασμένη Πέμπτη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο είχε μεταφερθεί από τον Βόλο, από όπου νοσηλευόταν από τις 4 Ιανουαρίου, όταν και έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα την ώρα που έκανε μπάνιο έχοντας υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Το κορίτσι το οποίο ζούσε στον οικισμό Ρομά του Αλιβερίου μαζί με τον πατριό της, τη μητέρα της και το αδελφάκι της, έπεσε στη μπανιέρα και χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η οικογένειά της τη μετέφερε με αγροτικό αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο και δεν κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της 14χρονης, έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος όσο έκανε μπάνιο, με τους γιατρούς να μιλάνε για εισρόφηση και θάνατο από ανακοπή, ενώ διαπιστώθηκαν στο πρόσωπό της και στον λαιμό της κάποιες εκδορές, οι οποίες έμεινε αδιευκρίνιστο το πώς προκλήθηκαν.

Η εισαγγελική εντολή αφορά τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος και τον εντοπισμό τυχόν ποινικών ευθυνών για τον σοβαρό τραυματισμό της που την οδήγησε στο θάνατο.

Θα καταθέσουν τόσο οι γονείς της Ελένης, όσο και οι γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Με γαμήλια μουσική και ντυμένη νύφη κηδεύτηκε η 14χρονη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, όπου τελέστηκε χθες η νεκρώσιμος ακολουθία, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την Ελένη, η οποία ήταν ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο.

Λίγες ώρες νωρίτερα η σορός του κοριτσιού είχε φτάσει στον οικισμό του Αλιβερίου με μουσική υπόκρουση τραγούδια του γάμου, με ανθοδέσμες, χαλί και λευκά στέγαστρα, αλλά και πυροβολισμούς στον αέρα.

*με πληροφορίες και φωτογραφίες από e-thessalia.gr και taxydromos.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This