Αποσωληνώθηκε η 17χρονη που τραυματίστηκε σε ατύχημα με το ποδήλατο στα Χανιά

Έχει ξυπνήσει πλήρως από την καταστολή και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω της

Must Read

Θετικά εξελίσσεται η πορεία της υγείας της 17χρονης μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατο της στα Χανιά και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η 17χρονη αποσωληνώθηκε, έχει ξυπνήσει πλήρως από την καταστολή και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω της. Όπως αναφέρουν πηγές οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει παραμένουν «αλλά δεν είναι τόσο σοβαρές που να απαιτείται η διασωλήνωση».

Πιθανότατα αύριο θα βγει από τη ΜΕΘ

«Ανέκτησε το επίπεδο συνείδησης, επικοινωνεί με το περιβάλλον και αναπνέει κανονικά μόνη της. Υπάρχει περίπτωση αύριο να εξέλθει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας»,  επισημαίνει από την πλευρά του ο Διευθυντής ΜΕΘ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Πάντως το επόμενο 24ωρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της υγείας της αν και σύμφωνα με τις ενδείξεις η νεαρή κοπέλα κατάφερα να βγει νικήτρια στον δύσκολο αγώνα που έδωσε για τη ζωή της.

Το χρονικό του ατυχήματος

Όλα συνέβησαν στις 11:30 το βράδυ της Πέμπτης (30/6) όταν η ανήλικη που κινούνταν με το ποδήλατό της σε δρόμο από το Ακρωτήρι προς τα Χανιά έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί οι γιατροί, αφού την σταθεροποίησαν έκριναν ως κατεπείγουσα τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και εισήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εντατική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This