«Θέλω να τον αγκαλιάσω» λέει η κόρη του Βρετανού τουρίστα που συνελήφθη για τον βιασμό της

Περιμένει να αποφυλακιστεί ο πατέρας της μετά την γκάφα των αρχών

Must Read

Ανυπομονεί να αγκαλιάσει τον 70χρονο πατέρας της, η Βρετανίδα τουρίστρια που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα Μάλια της Κρήτης. Όπως έγινε γνωστό χθες, ο πατέρας της ο οποίος είχε συλληφθεί για τον βιασμό της, αναμένεται να αποφυλακιστεί, αφού όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα στον έλεγχο του γενετικού υλικού, το σπέρμα που εντοπίστηκε στα ρούχα της 33χρονης, δεν ανήκει στον ίδιο. 

«Είναι από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου» είπε η 33χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών μιλώντας στην Daily Mail. Η Τάμι δεν πίστεψε ποτέ ότι ο πατέρας της ήταν ο βιαστής της και κατήγγειλε στη βρετανική εφημερίδα ότι οι ελληνικές αρχές έκαναν γκάφα και συνέλαβαν τον 70χρονο αντί να πιάσουν τον δράστη που ασέλγησε πάνω της.

Όπως λέει η Βρετανίδα τουρίστρια που εδώ και έναν μήνα σχεδόν παραμένει στην Κρήτη περιμένοντας τις εξελίξεις μετά από την καταγγελία της, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας της, ανυπομονεί να πάρει «μια μεγάλη αγκαλιά τον πατέρα της» και να γυρίσουν μαζί στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές μετά από την καταγγελία της 33χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο λόγω μέθης δεν θυμόταν τον δράστη, προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα της, καθώς σε βίντεο από το μπαρ που διασκέδαζαν μαζί εκείνο το βράδυ, ο ίδιος φαίνεται να την προσεγγίσει με περίεργο τρόπο. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This