Ξέσπασμα του Θέμη Αδαμαντίδη: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»

Ζήτησε και συγγνώμη στους δημοσιογράφους για το «βρε καλώς τα παιδάκια» που είχε πει στο δικαστήριο

Must Read

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου το οποίο απαγόρευσε στον Θέμη Αδαμαντίδη να επικοινωνεί με την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη και να την πλησιάζει στα 100 μέτρα, ο τραγουδιστής μίλησε στο Star για την καταγγελία ξυλοδαρμού που έκανε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του.

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Αδαμαντίδης.




Αναφερόμενος στο επεισόδιο με τη Βαρβάρα Κίρκη, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι πάνω της και πως πίσω από τη μήνυση κρύβεται η αντιζηλία όπως επεσήμανε και αποκάλυψε ότι μια από τις πρώην συντρόφους του θα βρεθεί στο πλευρό του, καθώς φαίνεται να άλλαξε στάση.

«Ο λόγος (σ.σ. για τη μήνυση) πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Star, μαζί του εμφανίστηκε η Ρόσι (ήρθε από η Βουλγαρία όπου διαμένει για να τον στηρίξει), πρώην σύντροφός του τραγουδιστή επί 22 χρόνια, η οποία ήταν μαζί του και στα δικαστήρια.

«Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα», είπε με τη σειρά της η Ρόσι.

Μιλώντας για τα παιδιά του, ο Θέμης Αδαμαντίδης συγκινήθηκε: «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι», ενώ για τα λάθη του σχολίασε: «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα».

Τέλος, ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη στους δημοσιογράφους που ήταν στα δικαστήρια, για την ειρωνική φράση που είπε «βρε καλώς τα παιδάκια», όταν τον περίμεναν έξω από την Ευελπίδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This