Μαύρη Παρασκευή ξημέρωσε… Δύο 25χρονοι κι ένας 22χρονος «θυσία» στον Μολώχ της ασφάλτου

Τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε Αθήνα και Πάτρα πριν καλά-καλά βγει ο ήλιος…

Must Read

Κάτι από Μεγάλη Παρασκευή θυμίζει το κλίμα σήμερα μετά την είδηση ότι τρία νέα παλικάρια, δύο 25χρονοι και ένας 22χρονος, έφυγαν από τη ζωή σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα, σε Λεωφόρο Κηφισού, Λεωφόρο Δεκελείας και Πάτρα.

Νωρίς το πρωί στον Κηφισό και στο ρεύμα προς Πειραιά (στη στροφή προς Νέα Φιλαδέλφεια), ένας 22χρονος ο οποίος επέστρεφε με το ΙΧ του από τη δουλειά του σε νυχτερινό κέντρο, ανασύρθηκε νεκρός από εννέα πυροσβέστες.

Το αυτοκίνητο (το οποίο διαλύθηκε εντελώς) του νεαρού εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, για να γίνει ο απεγκλωβισμός του οδηγού, χρειάστηκε να κοπεί ο ουρανός του αυτοκινήτου.

«Δούλευε σε μπαρ και επέστρεφε από τη βάρδιά του. Την κάνει κάθε μέρα αυτή τη διαδρομή, τον ξέρει τον δρόμο, ούτε είχε πιει από όσο ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι εμπλέκεται και δεύτερο όχημα», είπε ένας θείος του 22χρονου.




Λίγο νωρίτερα, στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δεκελείας, μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 25χρονος συγκρούστηκε σφοδρά με ένα αυτοκίνητο και παρότι το ασθενοφόρο τον μετέφερε γρήγορα στον Ερυθρό Σταυρό, ήταν αργά…

Ο ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας είχε «σβήσει». Τα αίτια και τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, ερευνούν οι Αρχές.

«Καρφώθηκε» στη μάντρα νεκροταφείου…

Σοκαριστικό είναι και το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 06:30 στο ύψος του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε στύλο και έπεσε με φόρα πάνω στη μάντρα του νεκροταφείου της περιοχής!

Κυριολεκτικά αιωρείται πάνω από τους τάφους! Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον νεαρό, διαπίστωσαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This