ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»: 110.000 ευρώ το χρόνο για 5 χρόνια

Must Read

Ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για το νέο παιχνίδι  

Πέντε χρόνια γεμάτα κέρδη περιμένουν τους μεγάλους νικητές του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ». Οι τυχεροί παίκτες που θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο νέο παιχνίδι και θα βρουν στον λαχνό τους το σύμβολο «5 ΧΡΟΝΙΑ» θα κερδίσουν 110.000 ευρώ τον χρόνο για 5 συνεχόμενα χρόνια.

Νέο ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»

Η κ. Αμαρυλλίς Χειλαδάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κηφισιά, τονίζει: «Το ΣΚΡΑΤΣ είναι από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ που ανανεώνονται συνεχώς, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία και εύρος τιμών. Το νέο παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ» έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή στις προτιμήσεις του κοινού. Κοστίζει 5 ευρώ και δίνει τη δυνατότητα για κέρδη 110.000 ευρώ κάθε χρόνο επί μια πενταετία στους μεγάλους τυχερούς. Έτσι, το μέγιστο συνολικό ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ, καθώς ανέρχεται στα 550.000 ευρώ».

Πώς παίζεται

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος που θέλει να παίξει το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ» είναι απλή. Όπως εξηγεί η κ. Χειλαδάκη, «το νέο ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ» προσφέρει μια ευρεία γκάμα κερδών. Με κάθε λαχνό οι παίκτες έχουν 19 ευκαιρίες να κερδίσουν, σκρατσάροντας τις αντίστοιχες περιοχές. Ανάμεσά σε αυτές βρίσκονται και τέσσερις περιοχές μπόνους που προσφέρουν άμεσα από 50 έως 200 ευρώ. Το μεγάλο έπαθλο κερδίζει όποιος βρει το σύμβολο «5ΧΡΟΝΙΑ». Από κει και πέρα, υπάρχουν το σύμβολο «ΜΑΥΡΟ 5», που κερδίζει το ποσό που αναγράφεται δίπλα, και το σύμβολο «ΚΟΚΚΚΙΝΟ 5», που διπλασιάζει το αντίστοιχο ποσό».

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κηφισιά

Το κατάστημα της κ. Χειλαδάκη, το οποίο βρίσκεται στην οδό Διονύσου 66, στην Κηφισιά, έχει αποδειχθεί τυχερό στο παρελθόν. «Το 2021 κάποιος από τους πελάτες μας κέρδισε στο ΤΖΟΚΕΡ περίπου 3,2 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Αντίστοιχα, το 2013 είχε βρεθεί ακόμα ένας νικητής ΤΖΟΚΕΡ που είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημα μας, κερδίζοντας περίπου 3 εκατ. ευρώ. Εύχομαι ο επόμενος νικητής μας να κερδίσει 110.000 ευρώ για πέντε χρόνια, στο ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ», τονίζει η κ. Χειλαδάκη.

Αμαρυλλίς Χειλαδάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κηφισιά

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This