Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην Λευκάδα – Κοντά σε σπίτια καίει η φωτιά

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 7:00 σήμερα το πρωί σε δασική έκταση, βορειοδυτικά της Λευκάδας, στην περιοχή Αθάνι, πολύ κοντά στο Πόρτο Κατσίκι.

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, με 12 πυροσβεστικά οχήματα και 25 άνδρες της πυροσβεστικής, ενώ από αέρος συνδράμουν για τον περιορισμό της φωτιάς ένα ελικόπτερο και 6 αεροσκάφη.

Δείτε ακόμη: Σε εξέλιξη φωτιά στη Λευκάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή την ώρα η φωτιά εξελίσσεται σε δασική έκταση, ωστόσο είναι κοντά σε σπίτι χωρίς να κινδυνεύουν μέχρι στιγμής. Σημειώνεται ότι η εστία της είναι πολύ κοντά στη φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν λίγες μέρες σε δασική έκταση στο Πόρτο Κατσίκι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This