Καθηγητής απείλησε μαθητή: Αν έρθεις αύριο θα σε σφάξω… (video)

Must Read

Συνελήφθη καθηγητής για εξύβριση και απειλές εναντίον μαθητή στη Μεταμόρφωση. 

Όλα έγιναν την 1η Οκτωβρίου, όταν μια μητέρα έφτασε στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης για να διαμαρτυρηθεί καθώς ο καθηγητής φέρεται να είχε κακή συμπεριφορά απέναντι στον γιο της.

Η ίδια έφτασε εκεί και έκανε καταγγελία στην Άμεση Δράση, καθώς έβριζε και απειλούσε τον γιο της. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο και μετά από σωματικό έλεγχο εντόπισαν πάνω του έναν σουγιά! Ο καθηγητής θέλοντας να δικαιολογήσει τον σουγιά, είπε πως φοβόταν τα παιδιά.

Στο παρελθόν είχε συγκεντρώσει μέσα από καταγγελίες τρεις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή του σχολείου.

Ο εν λόγω καθηγητής είχε ιδιαίτερη επιθετική συμπεριφορά προς τους μαθητές του και είχε γίνει αντιληπτός από το 2015, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας απευθυνόμενος στα παιδιά έλεγε: «αν έρθεις αύριο θα σε σφάξω».

Οι αστυνομικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του καθηγητή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This