Θρήνος για τους δύο εθνοφύλακες που σκοτώθηκαν στο Κιλκίς – «Έμειναν ορφανά πέντε παιδιά»

Βρέθηκαν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή - Τα αγριογούρουνα έχουν προκαλέσει έντονο πρόβλημα στην περιοχή

Must Read

Στα μαύρα ντύθηκε η τοπική κοινωνία του Κιλκίς μετά από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή, μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε, όταν τρία οχήματα έπεσαν σε αγέλη γουρουνιών.

Συγκεκριμένα ένα περιπολικό με οδηγό 42χρονο αστυνομικό και συνεπιβάτες δύο συναδέλφους του έναν 44χρονο και έναν 36χρονο συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων και εξετράπη της πορείας του. Στη συνέχεια, όχημα που οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός με συνεπιβάτιδα 50χρονη ομοεθνή του, συγκρούστηκε με τα αγριογούρουνα, εξετράπη και ανετράπη σε διπλανό χωράφι.

Ακολούθως, ένα ακόμη όχημα, με οδηγό έναν 53χρονο ημεδαπό και συνεπιβάτη έναν 48χρονο, συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα και οι δύο επιβαίνοντες στο τρίτο αυτοκίνητο να χάσουν τη ζωή τους. Η  50χρονη συνεπιβάτιδα του δεύτερου οχήματος και οι τρεις αστυνομικοί  νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Στις κοινότητες που ζούσαν οι δύο εθνοφύλακες, η θλίψη είναι μεγάλη. 

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πλαγιάς Κιλκίς, Γιωργος Χουρσεϊδης και κουμπάρος του πρώτου θύματος, περιγράφει τις τραγικές στιγμές του δυστυχήματος: «Και οι δύο άνθρωποι, ο οδηγός και ο συνοδηγός, ήταν απο το χωριό μας. Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος. Το περιπολικό ερχόταν απο Δοιράνη προς Κιλκίς στο ύψος της Καλίμβριας στην τοποθεσία Ανεμογεννήτριες. Βγήκαν κάτι αγριογούρουνα μπροστά του, μετρήσαμε πέντε σκοτωμένα», αναφέρει μιλώντας στο protothema.gr. και προσθέτει: «Χτύπησε το περιπολικό τα αγριογούρουνα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο απο τα Σκόπια. Πήγε να τον αποφύγει ο οδηγός, βγήκε απο τον δρόμο και το αυτοκίνητο που ακολουθούσε ήταν του κουμπάρου μου». 

Ο πατέρας πέντε παιδιών

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυο φίλοι κατευθύνονταν πιθανότατα προς το πανηγύρι που γινόταν στο χωριό. Μάλιστα, τονίζει ότι η περιοχή έχει γεμίσει αγριογούρουνα τα οποία προκαλούν προβλήματα, ενώ ο πρόεδρος της Κοινότητας έχει ζητήσει να ξεκινήσει νωρίτερα το κυνήγι.

Ο 48χρονος

Ο κ. Χουρσεϊδης περιγράφει ότι ο κουμπάρος του άφησε πίσω του 5 παιδιά: «Ο κουμπάρος μου ήταν 53 ετών, ήταν πατέρας πέντε παιδιών με το μεγαλύτερο σε ηλικία 26 ετών και το μικρότερο παιδί, το οποίο έχω βαφτίσει, να είναι 10 ετών. Ο φίλος του κουμπάρου μου ήταν απο το διπλανό χωριό την Κορομηλιά. Ήταν 48 χρονών και δεν είχε παιδιά. Είναι μία τεράστια τραγωδία, δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ο πόνος είναι βουβός», τονίζει. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που έγινε. Έχουν μείνει παιδιά ορφανά και δύο οικογένειες θρηνούν», καταλήγει ο κ. Χουρσεϊδης.

Δείτε επίσης: Tραγωδία στο Κιλκίς: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από τροχαίο με αγέλη αγριογούρουνων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This