Έπεσε πυροσβεστικό ελικόπτερο στη Σάμο! Αγωνία για το πλήρωμα

Στο ελικόπτερο επέβαινε τριμελές πλήρωμα από το εξωτερικό και Έλληνας σύνδεσμος

Must Read

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σάμο, καθώς έπεσε ελικόπτερο που επιχειρούσε στο Παλαιχώρι για κατάσβεση πυρκαγιάς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεκροί δύο επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που συνετρίβη στη Σάμο – Αγνοείται ο τέταρτος

Η πρόσκρουση, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια από το Παλαιχώρι και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Άγιος Μήνας. Πρόκειται για ελικόπτερο Mi 8 που είχε σταλεί στην πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο νησί. Συγκλονίζει η φωτογραφία από το samos24, η οποία αποτυπώνει την στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου.

Στον όρμο Πλάκας, έχει ξεκινήσει αποστολή έρευνας διάσωσης. Στο ελικόπτερο επέβαινε τριμελές πλήρωμα από τη Μολδαβία και Έλληνας σύνδεσμος για τη συνεργασία και τη συνεννόηση των πιλότων με τις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στις έρευνες διάσωσης συμμετέχει ένα Super Puma που απογειώθηκε από την Χίο, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και πλωτά σκάφη του Λιμενικού. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με ριπές, που φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Πριν από λίγα λεπτά άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν δύο από τους τέσσερις αγνοούμενους που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This