Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Μετανάστες επιχείρησαν να «μπουκάρουν» σε αστυνομικό τμήμα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ανεξέλεγκτα, φαίνεται, να δρουν οι παράτυποι μετανάστες στην Ελλάδα, δείχνοντας να μην σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί προσωρινά (;).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, περίπου είκοσι Αλγερινοί και Μαροκινοί, που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου το βράδυ της Πέμπτης.

Τα άτομα αυτά, που ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά όλοι μαζί προς την είσοδο του κτιρίου με σκοπό να μπουν μέσα. Η αντίδραση του σκοπού που φρουρούσε την είσοδο του τμήματος ήταν άμεση και με την βοήθεια συναδέλφων του, κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο των αλλοδαπών στο κτίριο.

Η άφιξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασε τους επίδοξους εισβολείς να τραπούν σε φυγή. Ένας από αυτούς συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ