Σάλος! Πάρτι με κορίτσια μέσα σε περιπολικό – «Σας αρέσει να περνάτε με κόκκινα φανάρια;»

Χαμός με το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok και φέρεται να έχει καταγραφεί μέσα σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με ασυγκράτητους αστυνομικούς να έχουν «φορτώσει» κορίτσια στα πίσω καθίσματα και να πατάνε το γκάζι.

Στο βίντεο φαινόταν η καμπίνα ενός φερόμενου περιπολικού, το οποίο οδηγεί ένας αστυφύλακας, ενώ αστυνομικός είναι ένας υπαστυνόμος. Στο βίντεο φαίνεται η καμπίνα του αυτοκινήτου, ενώ ακούγονται γυναικεία γέλια από τα πίσω καθίσματα. Μάλιστα τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν όταν οδηγός, ο οποίος είχε αναμμένη τη σειρήνα του φερόμενου περιπολικού, πέρασε με κόκκινο το φανάρι. Όλοι μαζί ξέσπασαν σε γέλια, ενώ στο αυτοκίνητο έπαιζε δυνατή μουσική. 

«Σας αρέσει να περνάτε με κόκκινα φανάρια;» έγραψε ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο, το οποίο βέβαια στη συνέχεια «κατέβηκε» από το TikTok..

Το φερόμενο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι Peugeot 308 και πανομοιότυπο με αυτά που έχει ενισχυθεί ο στόλος πριν από έναν χρόνο. 

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει ότι το περιχεόμενο του βίντεο ερευνάται: «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This