Τραγική εξέλιξη στη Λευκάδα: Νεκρός ο αγνοούμενος κολυμβητής

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Must Read

Με τον πιο άσχημο τρόπο τελείωσε το θρίλερ της αναζήτησης του 25χρονου κολυμβητή, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν πριν πέντε ημέρες, ενώ κολυμπούσε σε θάλασσα της Λευκάδας.

Ο Ρουμάνος τουρίστας, ο οποίος είχε πάει στο νησί για διακοπές με την κοπέλα του και τους φίλους του, βρέθηκε νεκρός. Στο νοσοκομείο που τον μετέφερε το ΕΚΑΒ περίμενε συντετριμμένος ο πατέρας του, με την κοπέλα του και τους φίλους του. Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε και με ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα.

Ο άτυχος νεαρός χάθηκε στα νερά στην παραλία Μύλος το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, πρώτη ημέρα των διακοπών του. Όλες αυτές τις ημέρες το Λιμενικό από νωρίς το πρωί μέχρι που έπεφτε ο ήλιος έψαχνε και με τη βοήθεια δύτη, τον αγνοούμενο. Χθες το πρωί, ένας Ιταλός που καθημερινά κάνει θαλάσσια σπορ στην περιοχή εντόπισε ένα πτώμα σε απόκρημνη παραλία μεταξύ Τσουκαλάδων και Πευκούλια και ειδοποίησε το Λιμενικό.

«Εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η σορός του 25χρονου αλλοδαπού κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή Σκάλα Τσουκαλάδων ν. Λευκάδας, από χειριστή διερχόμενου θαλάσσιου μέσου αναψυχής και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Για τον ανωτέρω είχαν ξεκινήσει έρευνες προς εντοπισμό του απογευματινές ώρες της 10/07/2022. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This