Αποπέμπεται ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» – Έστειλαν στον θάνατο τον 49χρονο

Θα αναζητηθούν ευθύνες και στη Διοίκηση για πλημμελή εφαρμογή του πρωτοκόλλου, καθώς την ώρα που έφτασε ο άτυχος άντρας στο νοσοκομείο, εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί!

Must Read

Οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου, που τον έδιωξαν από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, με πόνους στην πλάτη και το στήθος και τον οδήγησαν κυριολεκτικά στον θάνατο, αφού ο άτυχος άντρας έπεσε νεκρός λίγη ώρα αργότερα.

Το πόρισμα της κατεπείγουσας έρευνας οδήγησε σε κατεπείγουσα ΕΔΕ, με τον Θάνο Πλεύρη να ζητάει την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου, αλλά και όσων εμπλέκονται στον θάνατο του 49χρονου και ευθύνονται για την λάθος αξιολόγηση του περιστατικού.

Εκτός από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού, θα αναζητηθούν ευθύνες και στη Διοίκηση για πλημμελή εφαρμογή του πρωτοκόλλου, καθώς την ώρα που έφτασε ο άτυχος άντρας στο νοσοκομείο, εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί!

Ο 49χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με έντονες ενοχλήσεις, αλλά δεν τον κράτησαν και του συνέστησαν να πάει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας που εφημέρευε και δεν έφτασε ποτέ, μιας και άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά.

Στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη όπου το παρών έδωσαν όσοι εφημέρευαν το μοιραίο βράδυ.




Τι ανέφερε ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ για τον θάνατο του 49χρονου

Μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, δήλωσε ότι: «Το περιστατικό θα διερευνηθεί σύμφωνα με την εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και οι όποιες ευθύνες υπάρχουν και αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν θα φθάσουν μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς την παραμικρή έκπτωση. Εντός 24 ωρών, σύμφωνα με την εντολή του υπουργού Υγείας, θα έχουμε μία πρώτη πορισματική έκθεση και ακολούθως θα γίνουν οι όποιες περαιτέρω διοικητικές ενέργειες», πρόσθεσε.

Εξέφρασε δε τη βαθιά θλίψη και οδύνη του «για το ατυχές περιστατικό, όπου έχασε την ζωή του ένας νέος άνθρωπος. Εκφράζω, επίσης, τη βαθιά οδύνη τόσο του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη όσο και της διοίκησης του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This