Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκόπελος λόγω των καιρικών φαινομένων (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Αίτημα ώστε να κηρυχθεί η Σκόπελος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των καιρικών φαινομένων, υπέβαλε σήμερα ο δήμος του νησιού.

Σύμφωνα με το thesitval.gr οι ισχυρές καταιγίδες, η χαλαζόπτωση και οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν τεράστια προβλήματα από τις Κοινότητες Γλώσσας, Κλήματος μέχρι και τον οικισμό του Πανόρμου.

Ειδικότητα σήμερα το πρωί τα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στο νησί είχαν ως αποτέλεσμα:

  • Να συσσωρευτούν φερτές ύλες και σπασμένα κλαδιά στα φρεάτια των ομβρίων, καθώς και στις επιφάνειες του επαρχιακού δικτύου και των αγροτικών και δασικών δρόμων.
  • Να διαβρωθεί η επιφάνεια των αγροτικών και δασικών δρόμων.
  • Να προκληθούν ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού ειδικά της Κοινότητας Κλήματος.
  • Να υποστούν σημαντικές ζημιές τα λιμάνια Λουτρακίου Γλώσσας και Ν. Κλήματος.Να υποστούν σημαντικές ζημιές οι Σχολικές Μονάδες αυτών των περιοχών.

Ο Αντιδήμαρχος, Αριστείδης Βούλγαρης, μεταξύ άλλων αναφέρει πως έχει καταστραφεί η πλειοψηφία των ηλιακών θερμοσιφώνων, ενώ προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ολοκληρωτική καταστροφή του ελαιοκάρπου των περιοχών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ