Κρήτη: 8χρονος υπέστη ανακοπή ενώ έπαιζε – Μάχη των γιατρών για να σωθεί

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Must Read

Ώρες αγωνίας για τον 8χρονο που υπέστη ανακοπή την ώρα που έπαιζε στην Κρήτη. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. 

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν εχθές σε περιοχή της Μεσαράς όταν το παιδί την ώρα που έπαιζε υπέστη ανακοπή.

Οι συγγενείς του άμεσα του έκαναν ΚΑΡΠΑ ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες ξεκίνησαν την προσπάθεια για την επαναφορά του στη ζωή.

Ταυτόχρονα το παιδιά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου οι γιατροί συνέχισαν την μάχη και επανήλθε ο καρδιολογικός παλμός.  Οι γιατροί στη συνέχεια, έκριναν πως έπρεπε το παιδί άμεσα να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο.

Σε σχετική καλή κατάσταση

«Το παιδί ήρθε σε εμάς με παλμό και οι γιατροί αμέσως ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την σταθεροποίησή του. Αυτή τη στιγμή είναι σε σχετικά καλή κατάσταση ωστόσο υποβάλλεται σε μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη», ανέφερε στο cretapost, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Βενιζελείου νοσοκομείου, Ε. Κωστάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This