Ακόμη μία διάρρηξη στην Μύκονο: Στο στόχαστρο η βίλα που διαμένει Αιγύπτιος επιχειρηματίας

Must Read

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν οι διαρρήξεις στην Μύκονο, με τα καταλύματα ευκατάστατων τουριστών να βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο δραστών.

Αυτή τη φορά οι σπείρες διαρρηκτών που λυμαίνονται τις πολυτελείς βίλες στη Μύκονο και μάλιστα έκαναν γερή μπάζα τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έπιασαν στον ύπνο ολόκληρη την οικογένεια ενός Αιγύπτιου επιχειρηματία και άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Κανείς από την οικογένεια δεν αντιλήφθηκε τους κακοποιούς που εισέβαλαν στην έπαυλή τους στο Αγράρι. Άλλωστε, εκτιμάται ότι πρόκειται για «επαγγελματίες», καθώς πρώτα κατάφεραν να εξουδετερώσουν τις κάμερες και να διαγράψουν από το καταγραφικό, το υλικό κατά την είσοδό τους!

Στη συνέχεια, ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια της βίλας, απ’ όπου άρχισαν να αρπάζουν αθόρυβα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, χωρίς να ξυπνήσουν τον Αιγύπτιο επιχειρηματία και την οικογένειά του. Όταν συγκέντρωσαν όσα βρήκαν, έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη. Οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλοπή «μαμούθ» το πρωί και ειδοποίησαν την υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που αμαυρώνει τη Μύκονο, αφού από την αρχή της σεζόν οι διαρρήξεις και οι κλοπές δεν έχουν τέλος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε μία σύλληψη, με την ανησυχία στο νησί των ανέμων να είναι διάχυτη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This